Gündem Duvara çarpan araçta can verdiler!

Duvara çarpan araçta can verdiler!

03.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü duvarına çarpan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Yurt genelinde dün ve önceki sabah meydana gelen diğer kazalarda ise 16 kişi yaşamını yitirdi

Duvara çarpan  araçta can verdiler

Afyonkarahisar’da dün gece saatlerinde Onur T.’nin kullandığı otomobil, Konya karayolunun 65’inci kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yol üzerindeki köprü duvarına çarpan otomobilde bulunan Oktay Taşkaya (23), Merve Taşkaya (25), Yıldız Bahçe (52) ile Rakibe Bahçe (78) yaşamını yitirdi. Sürücü Onur T. ise yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralı sürücü tedaviye alındı.
- ELAZIĞ: Elazığ-Bingöl Karayolu’nda, önceki akşam Bingöl’den Elazığ’a giden Ali Demirhan’ın kullandığı otomobil, karşı yönden gelen Eyüp Durmuş yönetimindeki araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle şarampole savrulan her iki aracın parçaları, 250 metre uzağa savruldu. Ali Demirhan ve Eyüp Durmuş’un kaza yerinde hayatını kaybetti, Ramazan Üzümcüoğlu’nun ise yaralandığı tespit edildi.
- ANTALYA: Finike’de bir firmada sistem mühendisi olarak çalışan 29 yaşındaki Melih Akıncı, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte motosikletleriyle yola çıktı. Bir süre sonra Melih Akıncı gruptan ayrılarak mola verdi. Molanın ardından arkadaşlarına yetişmek için yola çıkan Melih Akıncı, Yavu mevkiinde motosikletinin kontrolünü kaybederek yol kenarındaki tabelaya çarptı. Akıncı, olay yerinde yaşamını yitirdi.
- MANİSA: Soma ilçesi Vehbi Tüzel Caddesi’nde seyreden İsmet Güven’in kullandığı hafif ticari araç, Gazi Osmanpaşa Caddesi’ne dönmek isteyen Cengiz Coşkun’un (46) kullandığı motosiklet ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. Soma Devlet Hastanesine kaldırılan Coşkun, hayatını kaybetti.
- SİNOP: Durağan ilçesinde şarampole yuvarlanan traktördeki Tülay Maraz yaşamını yitirdi. Cesedi çıkarmaya gelen kepçenin freninin boşalması sonucu itfaiye eri Şenel Koyun da öldü.
- SAMSUN: İlkadım ilçesinden yolun karşısına geçmek isteyen Leyla Erdinç (55) ve Hikmet Erdinç (83) otomobil çarpması sonucu öldü.
- UŞAK: Karahallı ilçesinde, yoldan çıkarak ağaca çarpan Hasan Kurt (23) hayatını kaybetti.
- İZMİR: Kiraz ilçesinde, hatalı sollama nedeniyle bir otomobille çarpışan aracın Ünal Kartal (26) yaşamını yitirdi.
- NİĞDE: Engin Aydınlı (35) yönetimindeki araç refüje çarparak devrildi, Aydınlı yaşamını yitirdi.
- SAKARYA: Karasu ilçesinde bir ekmek şirketine ait kamyonet önce bir otomobile daha sonra yolun karşısında bulunan vince çarptı. Otomobil sürücü Mustafa Ekşi yaşamını kaybetti.
-ADANA: Karataş ilçesinden Adana kent merkezine giden Rabia Benli yönetimindeki otomobil, önceki gün 22.00 sıralarındaa karşı şeritten gelip dönüş yapan Durmuş Ali A. yönetimindeki kamyonun arkasına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobilde sıkışan Mert Sevimli hayatını kaybetti, sürücü Rabia Benli ile beraberindeki Cenk S. ile İrem N. yaralı olarak götürüldüğü hastanelerde tedaviye alındı.

Yazarlar