Cadde Duygusal bir aşk hikayesi

Duygusal bir aşk hikayesi

18.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Pınar Ordu ve Serdar Soydan’ın yazdığı ‘Sen Benimsin’in yönetmenliğini Kudret Sabancı yapıyor. Dizi, her cuma saat 20.00’de FOX’ta ekrana geliyor

Duygusal bir aşk hikayesi

Rüveyda Öksüz: Sezonun en ilgi çekici işi olacak

Haberin Devamı

‘Sen Benimsin’e nasıl dahil oldunuz?
Bu işe onay vermeden önce 3 - 4 farklı projeyle de görüşme halin- deydim. Senaryosunu okuduktan sonra bu projeden çok etkilendim. Hiç düşünmeden ‘Tamam, istediğim iş bu’ dedim ve anlaştık.
Canlandırdığınız ‘Nağme’ nasıl bir kadın?
Eğitimli, kültürlü ve varlıklı bir ailenin tek kızı olan genç piyanisti canlandırıyorum. Bu güzel kriterlere rağmen bu yaşına kadar kendi kararlarını annesinin ısrarcı yönlendirmeleri yüzünden verememiş, fakat içinde hep bunun sıkıntısını yaşamış biri. ‘Ejder’e aşık olmasıyla hayatını değiştirecek bir yola, maceraya başlamakta tereddüt etmeyecek.
Çekimler nasıl gidiyor?
Yoğun olduğu kadar keyifli de geçiyor. Günün nerdeyse 15 - 16 saati çalışıyoruz ama tüm oyuncu ekibi o kadar iyi ilişkilere sahip ki, yorulduğumuzu bile anlamıyoruz. Yaklaşık iki aydır devam eden çekimlerde aile gibi olduk ve bu beraberlik bize başarı getirecek diye düşünüyorum.
Gökhan Keser’le uyum yakaladınız mı?
Çok iyi anlaşıyoruz. Sette artılarımızı eksilerimizi rahatça konuşabiliyoruz. Bu uyumun da bize başarı getireceğini düşünüyorum.
Reyting kaygınız var mı?
Oyuncu olarak oynadığım karakteri, en iyi şekilde canlandırmak birinci önceliğim. Reyting kaygım yok. Böyle bir düşüncem olsaydı bu projede zaten yer almazdım. Sezonun en ilgi çekici işine imza atacağız.
‘Sen Benimsin’ bir yaz dizisi mi?
Yaz dizisi olarak başlamadık fakat projemizin orijinal, dikkat çekici olması sanırım kanalın projeyi yazın başlatmasına sebep oldu. Kışın da devam edeceğiz. Yazın giren yeni işleri dikkate alacak olursak, diğerlerinden en temel farkı, dram ağırlıklı tek iş olması. Gerçek hayattan çok örneklerin olduğu ve izleyicilerin kendini karakterlere yakın bulacağı bir iş. Çok farklı karakterlerin çok farklı hayatları izleyiciyle buluştu. Sadece ‘Nağme’ ve ‘Ejder’ aşkı değil, aşk acısıyla harap olan birçok kalp bulacaksınız.

Haberin Devamı

Gökhan Keser: ‘Ejder’ ve ‘Nağme’nin aşkına inandım
Bu projeyle yollarınız nasıl kesişti?
Öncelikle Kudret Sabancı ve ekibiyle bir görüşmemiz oldu. Daha sonra da yapımcı- mızla görüşmelerimiz sonucunda projenin sözleşmesini imzaladım.
Dizinin hikayesinden kısaca bahseder misiniz?
Her şeyden önce şunu söylemek isterim ki, dizimiz her yaş aralığına hitap edi-
yor. Her koşulda birbirlerinin arkasında duran iki sevgilinin aşkını da izleyecekler, Türk örf ve
adetlerine uygun yaşayan aile hikayesini de... Hikayeye gelince, yurt dışında eğitimini bitirip askerlik görevini tamamlayan
‘Ejder’, bir kaza sonucu ‘Nağme’yle tanışır. İlk bakışta aşık olan iki genç, hızlı bir şekilde ve ailelerinden gizli evlenirler. Aile-
lerinin ise her iki genç için başka planları vardır ve bu planlar alt üst olur.
Siz ‘Ejder’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacaksınız...
‘Ejder’ ailesine çok bağlı, yurt dışında iyi bir eğitim almış ama hiçbir zaman orada kalmayı tercih etmemiş bir karakter.
Sevdiklerine bağımlılığı olan biri.
Yeri geldiği zaman elini masaya da vuran fakat aşkı karşısında daha naif bir adam. Üvey olmasına rağmen ağabeylerine saygı ve sevgide kusur etmeyen, hatta onları öz kardeşi gibi gören iyi biri.
Rol için hazırlık yaptınız mı?
Çok fazla hazırlık yapma sürecim olmadı. Sözleşmeyi imzaladığımız gün kostüm provasına gittim, iki gün sonra da set başladı. Ama 2.5 aydır Emrah Elçiboğa’yla hem sette hem de repo günlerimizde karakteri en iyi şekilde izleyicilere sunmak için çalışıyorum. Karakter analizini çok doğru kurduk. Kudret Hoca da sette oyuncuya çok yardımcı olan ve rahatlatan bir yönetmen. Tabii ki Güven Hokna, Burak Sergen, Ruhi Sarı, Özgül
Kavruk, Seda Akman, Buket Dereoğlu ve Esra Kızıldoğan gibi beraber rol aldığım büyüklerimin katkıları da göz ardı edilemez.
Rüveyda Öksüz için ne diyeceksiniz?
Deneme çekimlerinde tanıştık. Çok kısa sürede sete başladığımız için kaynaşma süremiz de kısa sürdü. Her şeyden önce çok rahat ve eğlenerek çalışıyoruz. Aramızdaki enerji ilk günden beri çok iyi. Ben diziyi ilk seyrettiğimde ‘Ejder’ ve ‘Nağme’nin aşkına inandım. Bu çok önemli bir nokta. Umarım seyirci de benim gibi düşünür.
Reyting kaygınız var mı?
Reyting tabii ki önemli ama oyuncunun kaygısı olmaması lazım. En üzücü kısmı da kaldırılan dizilerin faturası hep oyunculara kesiliyor. Benim için öncelikli olan rolüm. ‘Sen Benimsin’in hikayesini çok sevdim. Kudret Sabancı yönetmenimiz, birbirinden değerli isimler rol alıyor, yapımcımız Yaşar İrvül her konuda destek oluyor, kanalımız FOX TV ekibi aynı şekilde... Gerisi kısmet artık.
Gökhan Keser - Ejder
Ejder, 25 yaşında ama o yaştaki bir gencin almak istemeyeceği ağır sorumlulukların altına hiç düşünmeden girer. Ailesine düşkün. Bu yüzden de ‘Nağme’yi ailesinin yanına getirir.
Rüveyda Öksüz - Nağme
23 yaşında yetenekli bir piyanist. Ejder’le tanışınca kendisini tanımaya başlar. Kendi isteklerini ve kararlarını sorgulamaya başlar. Ejder’le beraber ‘Nağme’ bir değişim süreci yaşar.
Güven Hokna - Bereket
Ejder’in annesi. Sert duruşu, kendinden emin ve gergin bir görünüşü var. Evlatlarını her zaman koruyup kollar ama Ejder’e karşı çok farklı bir sevgisi vardır.
Buket Dereoğlu - Nevin
Eski bir piyanist. Hayallerini kızı Nağme üzerinde gerçekleştir-meye çalışmıştır. Hayattaki en büyük hayal kırıklıklarından biri, Nağme’nin aniden evlenmesidir.
Seda Akman - Şefika
Oğlu askerde şehit olunca, başkasının çocuğuna üvey analık yapmak zorunda kalmış ve kalbi katılaşmıştır. Nağme’nin Ejder’le olan ilişkisine karşı çıkmaktadır.
Dila Danışman - Elvan
Bir oyunla Ejder’in bir gece koynuna girmiştir. Abisi Elvan’ı bulduklarında öldürmeye yemin etmişler. Bu nedenle Ejder ona sahip çıkmaya çalışmaktadır.