Düzce DÜZCE BELEDİYESİ 70 BİN TON ASFALT SERDİ

DÜZCE BELEDİYESİ 70 BİN TON ASFALT SERDİ

10.10.2015 - 12:17 | Son Güncellenme:

.

DÜZCE BELEDİYESİ 70 BİN TON ASFALT SERDİ

Düzce Belediyesi Fen İşleri ekipleri asfalt sezonunun başladığı günden bu zamana kadar 70 bin ton asfalt serdi. Gelecek yıl hedef 100 bin ton.
Düzce Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri havaların açmasını fırsat bilerek tekrar asfalt çalışmalarına başladı. Yoğun bir tempo ile çalışan ekipler asfalt sezonunun başladığından bu güne kadar toplam 70 bin ton asfalt serdiler. Ekipleri havaların iyi gitmesini durumunda 10 bin tona yakın daha yolu asfaltla buluşturacaklar.
Hafta sonu olmasına rağmen sabah erken saatlerinde Konuralp Şantiye Sokakta çalışmalara başlayan ekipler işi yetiştirmek için yemeklerini bile çalışırken yiyorlar. Fen İşleri Müdürü Kenan Güreşçioğlu’da çalışmaları yerinde takip ediyor.
BAŞKAN KELEŞ’İN SÖZÜ YERİNE GETİRİLDİ
Yetkililer bu yıl ki hedefin üzerine çıktıklarını gelecek yıl ise hedefin 100 bin ton asfalt olduğunu söylediler. Yolu asfaltlanan vatandaşlar “Düzce Belediye Başkanımız Mehmet Keleş yolumuzun bayram sonrası asfaltlanacağını söylemişti. Havaların ısınması ile yapılan asfalt için kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.