Düzce Düzce'de 'Teröre Karşı Tek Yürek' Yürüyüşü

Düzce'de 'Teröre Karşı Tek Yürek' Yürüyüşü

14.12.2016 - 15:27 | Son Güncellenme:

.

Düzcede Teröre Karşı Tek Yürek Yürüyüşü

Düzce’de sivil toplum kuruluşları tarafından ’Teröre Karşı Tek Yürek’ yürüyüşü düzendi.
Düzce’de teröre karşı tek yürek yürüyüşü gerçekleştirildi. Düzce Belediyesi önünden başlayan yürüyüş Anıtpark’a kadar sürdü. Yürüyüş katılanlar “Allah’ü Ekber”, “Polise uzanan eller kırılsın”, “Askere uzanan eller kırılsın” sloganları attılar.
Şehitler için ilk önce Kuran’ı Kerim okundu. Ardından STK temsilcileri adına bir konuşma yapan İHH Dernek Başkan Yardımcısı Ali Kasım tek yürek altında olduklarını işaret ederek, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine kem gözle bakan ve saldıran başta PKK, PYD, HPG, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri olmak üzere bunların destekçileri olan Amerika, İngiltere, Avrupa ve İsrail ile sahte göz yaşı döken dahili ve harici bütün işbirlikçilerini biliyoruz ve lanetliyoruz. Bizleri terör ile korkutmayı amaçlayan zalimler bilsinler ki ülkemiz bu alçakla kahpelere asla bırakmayacağız. Çünkü bizler her türlü meselinin üstesinden gelecek cesaret ve dirayete sahip bir milletiz. Bu son hain saldırıyla milletimizin huzuruna kast eden bu caniler karşısında her zaman tek yürek olarak dimdik ayaktayız. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır” dedi.
Konuşmanın ardından şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Yürüyüşe Vali Zülkif Dağlı, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, STK başkanları ve yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar ellerinde bayraklarla katıldı.