Osmaniye Düziçi'ne Doğalgaz Müjdesi

Düziçi'ne Doğalgaz Müjdesi

11.07.2017 - 18:56 | Son Güncellenme:

.

Düziçine Doğalgaz Müjdesi

OSMANİYE (AA) - TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Düziçi için doğalgaz lisansının EPDK tarafından onaylandığını bildirdi.

Haberin Devamı

Durmuşoğlu yaptığı yazılı açıklamada, ekonomik gelişmişlik ve yaşam kalitesi açısından doğru enerji kaynaklarının önemli olduğunu vurgulayarak, "Bugünden bazı tedbirleri almazsak, gelecekte yaşayacağımız sıkıntıları kabullenmiş oluruz. Bunun için doğal gazın mutlaka yaygınlaşması gerekiyor." ifadesini kullandı.

Tüm gelişmiş illerde olduğu gibi Osmaniye'nin de temiz ve ekonomik enerjiden yararlanma hakkı olduğunu dile getiren Durmuşoğlu, şunları kaydetti:

"Bunun için her kapıyı çalıyor, tüm girişimlerde bulunuyoruz. Bunun bir meyvesi olarak Düziçi'nin de artık doğalgaz lisansı kapsamına girdiğini duyurmanın mutluluğunu yaşıyorum. Teknoloji geliştikçe ihtiyaçlarımız ve tüketimimiz artıyor, bununla beraber gelecek nesilleri de düşünerek hareket etmemiz ve bazı tedbirleri bugünden almamız gerekiyor. Çevre dostu ve ekonomik faydasından dolayı, doğal gaz kullanımını tüm hemşehrilerime tavsiye ediyor, Osmaniye, Kadirli, Bahçe ve Toprakkale’den sonra Düziçi’nin de doğal gaza kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."