Apple Dwayne Johnson ve Siri'nin başrolde olduğu kısa film Türkçe olarak yayında

Dwayne Johnson ve Siri'nin başrolde olduğu kısa film Türkçe olarak yayında

01.08.2017 - 13:33 | Son Güncellenme:

Dwayne Johnson ya da diğer adıyla The Rock, Apple'ın kişisel sanal asistan Siri ile "The Rock x Siri: Dominate The Day" adlı kısa filmin başrolünü paylaştı. Kısa film şimdi de Türkçe versiyonu ile yayınlandı.

Dwayne Johnson ve Sirinin başrolde olduğu kısa film Türkçe olarak yayında

milliyet.com.tr

"The Rock x Siri: Dominate the Day" ya da Türkçe haliyle "The Rock x Siri : Güne Hükmet" adını taşıyan kısa filmin başrollerinde Dwayne Johnson ve sanal asistan Siri yer alıyor.

Haberin Devamı

Dwayne Jonhson film için şimdiye kadar en eğlenceli, en büyük, en havalı ve en çılgın film olduğunu belirtiyor. Kısa film boyunca Dwayne Johnson’un yönelttiği soruları cevaplandıran Siri, tüm yeteneklerini gözler önüne seriyor.

Apple hatırlanacağı üzere The Eternal Sunshine of the Spotless Mind ve The Science of Sleep filmleriyle tanınan Fransız yönetmeni Michel Gondry’nin imzasını taşıyan kısa bir filmi geçtiğimiz ay Youtube hesabı üzerinden yayınlamıştı.

Reklam filminde “The Rock” olarak tanınan aktör Dwayne Johnson’ın yoğun programına daha da fazla iş sığdırmak için dünyanın en popüler kişisel asistanı Siri’den yararlanıyor. Dwayne, Siri ile birlikte hayattaki hedeflerini gözden geçirmekten, ilgi alanlarının peşinden giderek dünyayı dolaşmaya ve hatta uzayda selfie çekmeye kadar birçok iş başarıyor.

Haberin Devamı

Reklam filmi geçtiğimiz hafta Amerika’da ve dün akşam itibariyle de Türkiye’de Türkçe versiyonu ile yayınlanmaya başladı.

Apple Türkiye'nin resmi YouTube hesabı üzerinden yayınlanan kısa filmi aşağıdan izleyebilirsiniz.