Teknoloji Dwyane Wade, Facebook için program hazırlayan son sporcu oldu

Dwyane Wade, Facebook için program hazırlayan son sporcu oldu

20.11.2017 - 16:56 | Son Güncellenme:

Cleveland Cavaliers'ın yıldızlarından Dwyane Wade, Facebook için özel içerik hazırlayan isimler arasına katıldı. Beş bölümden oluşacak "BackCourt Wade" adlı program, Wade’in basketbol sahası dışındaki hayatını anlatacak.

Dwyane Wade, Facebook için program hazırlayan son sporcu oldu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Cleveland Cavaliers'ın yıldızlarından Dwyane Wade, Facebook için özel içerik hazırlayacak. Beş bölümden oluşacak "BackCourt Wade" adlı program, Wade’in basketbol sahası dışındaki hayatını anlatacak. Her Pazartesi günü yeni bölümleri gelecek programın ilk bölümü Facebook'ta 20 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak. Beş bölüm Facebook tarafından finanse edildi ve Bob Metelus Studio tarafından çekildi.

Gösteri, Wade'in Facebook'taki varlığının bir uzantısı. Burada içeriği paylaşıyor ve 11 milyondan fazla hayran topluluğuyla bağlantı kuruyor.

Wade, yaptığı açıklamada, "Bu beş bölümlük seride, mahkemeler dışındaki anlarımdan bazılarını paylaşmak için Facebook ile ortak çalışma kararı aldım. Bu samimi anlarımdan bazılarını paylaşarak başkalarını hayallerini takip etmesine, risk almasına, hayattaki engellerini aşmak için kendilerine meydan okumalarına yardımcı olacağım" dedi.

Haberin Devamı

Dwyane Wade, Facebook ile özel içerik çalışması yapan tek profesyonel sporcu değil. Los Angeles Lakers’ın çaylak yıldızı Lonzo Ball da “Ball in the Family” isimli bir programla Facebook’ta boy gösteriyor. Programda Lonzo Ball’a kendisi kadar medyatik olan babası LaVar Ball ve iki erkek kardeşi de eşlik ediyor. Ball ailesi ve Facebook, programın ikinci sezonu için şimdiden anlaşmaya varıldı.