Gündem Eokul'a nasıl girilir? Eokul giriş - E okul takdir teşekkür hesapla

Eokul'a nasıl girilir? Eokul giriş - E okul takdir teşekkür hesapla

05.06.2018 - 10:19 | Son Güncellenme:

Karne günü için geri sayım başladı. Yurdumuzun dört bir yanından binlerce öğrenci eokul girişi yapıp takdir teşekkür puanlarını nasıl hesaplayacağını araştırıyor. Peki eokul girişi nasıl yapılır ve eokul takdir teşekkür nasıl yapılır? İşte eokul ile ilgili merak edilen soruların cevapları...

Eokula nasıl girilir Eokul giriş - E okul takdir teşekkür hesapla

E-okul sayesinde veliler ve öğrenciler birçok işleme TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra kolaylıkla erişebiliyor. Okulların kapanmasına kısa bir süre kala öğrenciler e-okul platformu sayesinde okul notlarına ve devamsızlık durumlarına ilişkin detaylı bilgilere ulaşma fırsatı elde edebiliyor. Öte yandan öğrenciler Takdir-Teşekkür hesaplama işlemlerini de e-okul üzerinden gerçekleştirebiliyor.

Haberin Devamı

E-OKUL ÜZERİNDEN HANGİ BİLGİLERE ULAŞILABİLİYOR?

E-okul Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan sanal bir platform Öğrenci ve veliler bu sayede okul ile ilgili birçok içeriğe kolayca ulaşabiliyor. Öğrencilerin not bilgileri, Öğrencinin devamsızlık durumu, Takdir- Teşekkür hesaplama, Haftalık ders programı gibi öürencinin hayatını kolaylaştırabilecek her türlü veri E-okul platformu içinde yer alıyor. Öğrencininin durumunu merak eden veliler de öğrencisi ile ilgili bilgiye e-okul vbs ile giriş yaptıktan sonra ulaşabiliyor.

E-OKUL GİRİŞ İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

E-okul platformuna giriş yapmak isteyen öğrenciler kullanıcı adı ve şifrelerini girdikten sonra giriş yapabiliyor. Öte yandan E-okul vbs giriş işlemleri Öğrenci TC kimlik numarası ve Okul numarası yazılarak sisteme giriş sağlanıyor.