Gündem E-okul VBS giriş nasıl yapılır? E-okul VBS ile devamsızlık sorgulama

E-okul VBS giriş nasıl yapılır? E-okul VBS ile devamsızlık sorgulama

26.03.2019 - 12:53 | Son Güncellenme:

E-okul MEB tarafından sunulan öğrenci ve veliler tarafından elektronik ortamda kullanılabilen bir internet adresi olarak dikkat çekiyor. Öğrenciler okul notlarını devamsızlıklarını e-okul üzerinden gerçekleştirebildikleri gibi aynı işlemi öğrencinin velisi de gerçekleştirebiliyor. Peki E-Okul VBS giriş nasıl yapılır?

E-okul VBS giriş nasıl yapılır E-okul VBS ile devamsızlık sorgulama

E-Okul giriş ekranı sayesinde öğrenci ve veliler sözlü notlarını devamsızlıklarını ve sınav notlarını internet ortamı üzerinden görebiliyor. Birinci ve ikinci dönem içierisinde verilen sözlü notlarının yanı sıra karne notlarını sınav sonuçlarına ulaşma şansı elde edilen internet sitesi aynı zamanda bu hizmeti Veliler için sunuyor. Öğrencisinin okuldaki başarı durumu ve devamsızlık durumunu online olarak kontrol etme şansı elde eden veliler bu sayede okula gitmeden de öğrencisinin durumu hakkında fikir sahibi olabiliyor. Peki E-Okul VBS giriş nasıl yapılır?

Haberin Devamı

E-OKUL VBS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

https://eokulyd.meb.gov.tr/ adresi üzerinden Öğrencinin TC kimlik numarası ve TC kimlik numarası girildikten sonra öğrenci hakkında sistemde yer alan tüm detaylara ulaşılabiliyor.