Gündem e-YDS sınav sonuçları açıklandı!

e-YDS sınav sonuçları açıklandı!

08.12.2018 - 23:20 | Son Güncellenme:

8 Aralık tarihinde yapılan e-YDS sınav sonuçları akşam saatlerinde adayların erişimine sunuldu. e-YDS sınabv sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden sorgulama yapabilecek. e-YDS sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sorgulama yapabilecek.

e-YDS sınav sonuçları açıklandı

e-YDS sınav sonuçları açıklandı. 8 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilen e-YDS sınav sonuçları akşam saatlerinde adayların erişimine sunuldu. e-YDS sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulama yapabilecek.

Haberin Devamı

Sınava girmeyen adaylar ise Temel Soru Kitapçığının %10'una erişme imkanı yakalayacak.

2018-Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2018/12 İngilizce) : Sonuçları Açıklandı

08 Aralık 2018 tarihinde yapılan 2018-Elektronik Yabancı Dil Sınavının (e-YDS 2018/12 İngilizce) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları, 08 Aralık 2018 tarihinde saat 19.00'da ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandı.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ