Gündem EBA kurs hizmeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere sağlanıyor!

EBA kurs hizmeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere sağlanıyor!

28.08.2016 - 11:14 | Son Güncellenme:

EBA kurs hizmeti MEB tarafından öğrencilere sağlanıyor. EBA kurs hizmeti ile öğrenciler derslerinde daha başarılı hale geliyor. EBA kurs hizmeti içerisinde ders destek dökumanlarını zengin şekilde barındırıyor.

EBA kurs hizmeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere sağlanıyor

Son yıllarda eğitim sisteminde bir hayli değişiklikler gerçekleşmiştir. Bu değişikler sonucu uzun yıllardır süregelen dershane sektörleri kapatılmıştır. Bu dershaneleri kapatmanın amacı ise durumu olan olmayan tüm öğrencilerin eşit hale gelmesi amaçlanmıştır. Okullarda verilecek eğitimlerin önemi bu nedenden dolayı oldukça artmıştır. Fakat eğitimin yeterli gelmemesi durumunda Milli Eğitim Bakanlığı buna da bir çözüm bulmuştur. Gelişen teknoloji hizmet sektöründe kullanılarak hizmet sektöründe yeni bir çığır açılmıştır. Eğitim hizmeti için de kullanılan gelişen teknoloji sayesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteği ile EBA öğrencilere hizmet vermeye devam ediyor. Açılımı Eğitim Bilişim Ağı olan EBA sayesinde tüm öğrencilerin eşit şekilde eğitim hizmetinden yaralanması hedeflenmiştir.

Haberin Devamı

EBA Öğrenci Girişi İçin TIKLAYINIZ!

EBA Kurs İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

EBA sayesinde durumu olmayan öğrenciler de bu sistem ile ücretsiz bir şekilde eğitim desteği alıyor. EBA Kurs ve hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri sizler ile bu yazımızda paylaşıyoruz. EBA farklı eğitimci kadrosu ile ve gönüllü olarak yayıncılıklarının kaynaklarını paylaşması ile oldukça geniş bir bilgi yelpazesidir. EBA Kurs ve işlemlerinizi ise belli dönemlerde gerçekleşen EBA kayıt dönemlerinde gerçekleştirmeniz mümkündür. EBA Kurs ve işlemlerinizi bu kayıt dönemlerini takip ederek sağlayabilirsiniz. EBA sistemi sayesinde gönüllü kaynaklar ve uzman eğitimci kadrosu internet üzerinden Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna kadar öğrencilere ulaşmaya devam ediyor. Bu bilgi havuzunda sade öğretmenler ve kaynaklar bilgi paylaşmamaktadır. Aynı zamanda öğrencilerin de bilgi paylaşımında bulunduğu bir karma platformdur. EBA Kurs sayesinde öğrenciler bu sisteme kaydolarak bulunduğu sınıfın bir üstünden dersler seçebilir ve bu yıla ait olan bilgilerden yararlanabilir. Bu şekilde sadece bulunduğunuz döneme ait derslerden değil aynı zamanda bir üst sınıfa geçmeden önce de hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz. EBA Kurs hakkında gerekli olan tüm bilgileri öğrendikten sonra EBA giriş hakkında da bu yazımız sizlere yararlı olacaktır. Genellikle yaz dönemlerinde başlayan kayıt dönemlerinde resmi internet sayfası üzerinden başvuru kısmını açarak kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Daha sonra gerekli olan tüm bilgileri gerekli olan boşluklara uygun bir şekilde gerçekleştirdikten sonra kaydınızı tamamlayabilir ve EBA Kurs hakkındaki tüm işlemlerinizi de yine aynı Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan resmi web sitesinden gerçekleştirebilirsiniz. Eğer EBA kaydınız var ise hizmete ait resmi internet sitesinin ana sayfasında yer alan giriş butonuna tıklayın ve ardından sistemin sizleri tanıyabilmesi için sizden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgilerin saklı kaldığının garantisini MEB ' e bağlı olan resmi web sitesi olarak veriyor. Bu bilgiler ise T.C kimlik numaranız ve EBA şifrenizdir. Bu bilgileri sizden istenildiği boşluklara doğru bir şekilde yazınız daha sonra giriş butonuna tıklayın. Ve ardından istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.