Gündem EBA kurs öğrencilerin hizmetinde!

EBA kurs öğrencilerin hizmetinde!

24.08.2016 - 10:06 | Son Güncellenme:

EBA kurs sistemi ile öğrencilere derslerinde daha başarılı hale geliyor. EBA kurs üzerinde yer alan ders destek materyalleri ile ders tekrar imkanı da mümkündür. Hizmetten yararlanabilmek için EBA giriş şifresine sahip olmanız gerekmektedir.

EBA kurs öğrencilerin hizmetinde

Son zamanlarda eğitim sistemlerinde büyük değişiklikler meydana gelmiştir. Öğrencileri en çok etkileyen bu değişimlerden biri dershanelerin kapatılması olmuştur. Dershanelerin kapatılması ile öğrencinin okula olan ilgisi daha artmış fakat kalabalık sınıflarda bulunan öğrencilerin başka çözümler bulmasına da yol açmıştır. Kalabalık sınıflarda öğretmenler öğrencilerle bire bir ilgilenmekte zorluk çekebilirler. Dershanelerinde kapatılması ile öğrenci de gerekli bilgiyi almak ve anlamak adına çeşitli yollar aramaya başlamıştır. Devlet gelişen teknolojiyi bu alanda geliştirerek öğrencinin bir çözüm bulmasını kolaylaştırmıştır. Tüm öğrencilerin ücretsiz olarak faydalanacağı bir sistem kurarak uzman kadrosuyla birlikte öğrencilerin EBA kurstan faydalanmasını amaçlamıştır. Açılımı Eğitim Bilişim Ağı olan EBA sayesinde bir çok öğrenci yetersiz kaldığı durumda buradan destek görmektedir. Bu hizmet sayesinde öğrenciler bilgi paylaşımlarından faydalanabilir ve burada kendilerini ufak çaplı bir sınavla da geliştirebilirler.

Haberin Devamı

EBA Öğrenci Girişi İçin TIKLAYINIZ!

EBA Kurs İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

EBA kurs sayesinde durumu olmayanda bir çok öğrencinin diğerleri ile eşit bir eğitim alması sağlanmıştır. EBA sadece uzman öğretmen kadrosu ile değil aynı zamanda öğrencilerinde birbirleri ile de iletişim halinde olup bilgi paylaşmasını da sağlamıştır. Öğrencilere kolektif çalışmayı da öğreten bu sistem ezberci sisteme de karşı olduğunu gelişmeleri ile ispatlamıştır. Öğrencinin araştırmacı yanını da ortaya koymasını sağlayan bu sistem öğrencinin ezberci bir şekilde öğrenmesini engellemiş aynı zamanda görsel anlatımları ile de bilgiyi öğrencinin hafızasında daha da kalıcı bir hale getirmesini sağlamıştır.

Haberin Devamı

EBA Kurs işleminizi nasıl yaparım diyorsanız bu yazımız sizlere rehberlik edecektir. Eğer sizlerde EBA kurs işleminizi gerçekleştirmek istiyorsanız öncelik ile okullarınızdan EBA giriş için bir şifre talebinde bulunmanız gerekecektir. Daha sonra EBA kurs işleminize resmi EBA sistemi sayfasını ziyaret etmeniz gerekecektir. Burada karşınıza çıkacak olan sayfada EBA kurs için sizden bazı bilgiler istenecektir. Bu bilgiler ise öğrenciye ait olan T.C kimlik numarası ve okuldan edindiğiniz EBA Giriş şifresi olacaktır. Bu bilgileri uygun boşluklara doğru bir şekilde girin. Bu şekilde sistem sizlere ait bilgilere ulaşacak ve en iyi hizmeti vermeye çalışacaktır.

Daha sonra konu anlatımlı yayınlardan faydalanabilir öğrendiğiniz bilgileri pekiştirmek adına da kendiniz küçük çaplı bir sınava da tabi tutabilirsiniz. Eğer sizlerde bu EBA Kurs sisteminde bilgi paylaşımında bulunmak istiyorsanız giriş yaptıktan sonra bu işlem için en uygun başlığı seçerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bir üst sınıfa hazırlık amaçlı bir üst sınıfın derslerini de seçebilir ve bu derslerden faydalanarak bir üst sınıfa daha da donanımlı bir şekilde geçebilirsiniz. Seçtiğiniz derslerin konu anlatımları sizlere otomatik olarak açılacaktır. EBA Kurs sayesinde tüm öğrencilerin eğitim kaliteleri artmış aynı zamanda öğretici bir şekilde öğrenmeleri amaçlanmıştır. Bu bilgileri kendi bilgi birikimi ile harmanlayıp bunları diğer öğrenciler ile de paylaşma imkanı vermiştir. EBA Kurs işlemi için mesai saatlerini göz önünde bulundurmanıza gerek kalmadan sisteme girişinizi 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.