Eğitim EBA kurs sistemi ile derslerinize videolu destek alabilirsiniz!

EBA kurs sistemi ile derslerinize videolu destek alabilirsiniz!

11.07.2016 - 08:25 | Son Güncellenme:

Milyonlarca öğrencinin kullanmaya başladığı EBA kurs portalı çok yeni bir sanal eğitim portalıdır. İnternet dünyasının en zengin içerikli eğitim dokümanları EBA kurs portalında toplanıyor. Böylelikle öğrenciler ve öğretmenler EBA kurs portalı üzerinden e-ders ve e-kurs uygulamaları ile birlikte hem doğrudan okul derslerine hem de üniversiteye giriş sınavlarında çok daha yükse başarılara ulaşılması konusunda önemi bir etki sağlanıyor.

EBA kurs sistemi ile derslerinize videolu destek alabilirsiniz

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Biliim Ağı, Türk eğitim sisteminde sanal fırsatların ve etkilerin en net şekilde kullanılarak, öğrencilere hem daha interaktif hem de daha çağdaş eğitim hizmetlerinin sunulabilmesi sağlanıyor. Özellikle de öğrenciler artık elektronik ortam üzerinde doğudan Milli Eğitim Bakanlığı’nın denetim ve yönetiminde bulunan sanal bir eğitim portalı üzerinden eğitime daire en güncel ve en geniş kapsamlı her türlü içeriğe MEB EBA kurs portalı aracılığı ile ulaşabilme şansını yakalıyor. Bu gibi avantajları ve özellikleri nedeni ile de günümüz modern yüzyılın gelişen ve büyüyen Türkiye’sinde hem öğrenciler hem de en az öğrenciler kadar öğretmenler tarafından da son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

EBA Öğrenci Girişi İçin TIKLAYINIZ!

EBA Kurs İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüz modern teknolojilerini eğitim alanında en etkin şekilde kullanarak eğitim alanında öğrenci ve öğretmenlerin tüm ihtiyaçlarını en etkin şekilde karşılayabilmeyi amaçlayan Milli Eğitim Bakanlığı’nın elektronik ortam üzerinde yer alan dijital hizmet uygulamalarına sürekli olarak yenileri ilave edilerek, her eğitim konusu ve alanında önemli çözümler sağlanıyor. Elektronik ortam üzerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hizmete açılan en yeni dijital hizmet portalı olan EBA kurs portalı internet üzerindeki şu ana kadarki gelmiş geçmiş en geniş içerikli ve aynı zamanda da güvenli olduğu kadar en interaktif eğitim portalı olarak hizmet veriyor. Hem öğrenciler hem de öğretmenler eğitime dair aradığı her türlü eğitim içeriğini Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Bilişim Ağı portalı aracılığı ile ulaşabilme şansına sahip olabiliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın EBA kurs portalı özellikle de Türkiye’de Bakanlar Kurulu kararınca kapatılan veya özel okula dönüştürülme yetkisi olarak bu alanda faaliyet göstermeye başlayan eski dershaneler dolayısı ile öğrencilerin alamadıkları ders takviyesi ve özel kurs hizmetlerini sanal ortam üzerinde alabilmesi sağlanıyor. Her zaman teknoloji ile iç içe bir yaşam süren yeni çağın öğrencileri, internet üzerinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığı’nın EBA kurs portalı aracılığı ile sanal olarak ders takviyesi ve kurs programlarından yararlanabilme şansına sahip olabiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın EBA kurs portalı uygulaması öğrencilerin ve öğretmenlerin çok zengin bir ders kaynağından dershanelerin kapanması ile birlikte hem daha kolay hem de daha güvenli bir şekilde çözüm oluşturulmasını sağlamaktadır.

Doğrudan tek kaynaklı bir e-ders uygulama içeriklerinin bulunmadığı bir ders portalı olan EBA kurs portalı üzerinde öğretmenler, diğer meslektaşları tarafından paylaşılan tüm ders içeriklerini de görebildiği gibi kendi ders kaynak ve içeriklerini de paylaşabilme şansına sahip olabiliyor. Okul dersleri dışında özel sınav hazırlık desteği alabilmesinin önüne geçilmesi nedeni ile açılan EBA kurs portalı üniversite hazırlık aşamasında olan öğrencilerin seviyelerine uygun şekilde elektronik ortam üzerinden e-ders uygulamalarından yararlanarak, üniversite sınavlarına çok daha etkin bir şekilde hazırlanabilmesine yardımcı olunuyor. EBA giriş penceresine ise hem bilgisayarlardan hem de akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayarlardan da ulaşılabiliyor.