Edirne Edirne'de 26 Ocak Dünya Gümrük Günü yemekte kutlandı

Edirne'de 26 Ocak Dünya Gümrük Günü yemekte kutlandı

27.01.2015 - 11:51 | Son Güncellenme:

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü personeli yemekte bir araya geldi.

Edirnede 26 Ocak Dünya Gümrük Günü yemekte kutlandı

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü personeli yemekte bir araya geldi.
Edirne Margi Otel’de Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Adalet Komisyonu Başkanı Tayyip Özdurmaz, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan, kamu kurum il müdürleri, Yunanlı ve Bulgar gümrük yetkilileri yer aldı.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, sınırların ülkeleri ayırdığını ancak gümrük kapılarının birleştirdiğini belirterek, "İnsanlık tarihi boyunca gümrükler hep olmuştur. Her millet hakimiyet sahasının sınırlarını çizmiştir, o sınırlar ayrılıktır ama gümrükler birleştirir" dedi.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın da çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Vali Dursun Ali Şahin adına dikilen fidanın sertifikasını kendisine sundu. Gecenin sonunda Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Yunanistan’ın Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou ve Bulgaristan Başkonsolosu Lubumir Popov başarılı gümrük personellerine başarı belgelerini teslim etti.