Edirne Edirne'den Kısa Kısa

Edirne'den Kısa Kısa

02.03.2018 - 11:50 | Son Güncellenme:

.

Edirneden Kısa Kısa

EDİRNE (AA) - İpsala Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile İŞKUR’un ortaklaşa düzenlediği "Sepet Örme ve Örgü Bebek" yapımı kursları başladı.

Haberin Devamı

İpsala Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mümin Kurtuldu, gazetecilere yaptığı açıklamada, merkezin yoğun şekilde kurs programı uyguladığını söyledi.

Sepet Örme ve Örgü Bebek yapımı kurslarının unutulmaya yüz tutan meslekler kategorisinde olduğunu belirten Kurtuldu, kurslara usta çırak ilişkisi ile devam edildiğini kaydetti.

Kurtuldu, kursa 45 kursiyerin katıldığını belirtti

- İşverenler bilgilendirdi

Keşan ilçesinde, işverenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Keşan Şubesi işbirliğinde, işverenlere yönelik olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Keşan TSO konferans salonundaki toplatıda, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve MMMBD Keşan Şubesi Başkanı Haluk Kaba, toplantının önemine dikkat çekti.

Haberin Devamı

İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Emekli SGK Başmüfettişi Süleyman Kılıç ise sunum eşliğinde katılımcılara SGK teşvikleri, indirim ve destekleri ile ilgili bilgiler verdi.