Edirne Edirne'den Kısa Kısa

Edirne'den Kısa Kısa

09.10.2018 - 13:57 | Son Güncellenme:

.

Edirneden Kısa Kısa

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesinde (TÜ) fakülteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

Haberin Devamı

TÜ Arda Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeşiloğlu, yaptığı konuşmada, okullarında öğrenci sayısının 565'e ulaştığını belirtti.

Donanımlı laboratuvarlar, yeni ve kusursuz eğitim mutfakları ve modern eğitim binasında öğrenim görecek öğrencilerin çok şanslı olduğunu ifade eden Yeşiloğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Eğitim ve öğretim binamız içerisinde bulunan panolardan öğretim elemanı hocalarımızın kongrelerde sundukları çalışmalar hakkında bilgi sahibi olabilir, ufkunuzu genişletebilirsiniz. Ayrıca, Arda Meslek Yüksekokulu web sitesinden duyuru, ilan ve haberleri yakından takip edebilir, istek ve sorunlarınızı her zaman bizlere ulaştırabilirsiniz. Kapımız sizlere her zaman, her konuda açık. İki yıl sürecek eğitimlerinizin ardından, lisans tamamlama ve ardından, yüksek lisans ve doktora programlarına başvurarak kariyeriniz adına yeni sayfalar açabilirsiniz. Okulumuzun eğitim ve öğretime başladığı bu ilk haftada, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Derslerinize mutlaka devam edin ve 'Ders, derste öğrenilir' ilkesini kendinize prensip edinin. Sizlerden beklentimiz, sorumluluk sahibi, saygılı ve çalışkan bireyler olarak bu okuldan başarıyla mezun olmanız. 2018-2019 eğitim öğretim yılının hepiniz için sağlıklı, başarılı ve huzurlu geçmesini diliyorum."

Haberin Devamı

- Kayseri Ticaret Borsasından ETB'ye ziyaret

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış ve beraberindeki heyet, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk'ü ziyaret etti.

ETB'ye ait hububat ve yağlı tohumlar ile canlı hayvan satış tesisleri ve lisanslı depo tesislerinde incelemelerde bulunan Bağlamış, salon satışlarını da izleyerek işleyiş hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Akreditasyon sistemi kapsamında yürütülen faaliyet ve uygulamalar hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda, ETB Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk ve Meclis Başkanı Fedai Canım tarafından heyete günün anısına Edirne toprağından yapılan Selimiye Camii motifli ve Edirnekari işlemeli seramik tabak hediye edildi.