Editörün Seçtikleri İş Garantili E-ticaret Sertifika Programı Başlıyor

İş Garantili E-ticaret Sertifika Programı Başlıyor

04.01.2012 - 10:55 | Son Güncellenme:

Bilginet Bilişim Teknolojileri ve Doğuş Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Proje ortaklığında gerçekleştirilen “E-ticaret ve Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı” 16 Ocak 2012' de Doğuş Üniversitesi’ nde başlıyor.

İş Garantili E-ticaret Sertifika Programı Başlıyor

ETİCAD (Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği) tarafından da desteklenen proje, çok hızlı gelişen e-ticaret sektöründeki, yetişmiş personel açığının giderilmesi ve bu alanda yatırım yapacak yeni girişimcilerin bilinçlendirilmesini amaçlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bilginet Genel Müdür Yardımcısı Merter Özdemir, haftada 3 gün ve 8 Hafta Sürecek olan eğitimler toplamda 72 saat olarak planlandığını, 9 Mart 2012' de bitirilmesi öngörülen eğitim programı sonucunda başarılı olan kursiyerler, Doğuş Üniversitesi tarafından verilecek ” E-ticaret ve Sosyal Medya Yönetmeni ” sertifikasının sahibi olacaklarını söyledi. Başarı sıralamasına göre yapılacak olan değerlendirme sonucunda, ilk 5 Kursiyer, Bilginet Bilişim Teknolojileri’ nin sunduğu E-ticaret Alt Yapısına ücretsiz olarak sahip olabileceğini belirten Özdemir, programa katılan her öğrenciye istekleri doğrultusunda E-ticaret alanında faaliyet gösteren firmalarda staj ve iş imkanı da sağlanacağını açıkladı.

Projeye, Bilginet, Paypal, Damat, Çikolatasepeti, Webcargo, Medyanet, Unifab, Klinik Ajans, Pordiva, Yenicarsim.com gibi sektörünün öncü kuruluşları da hem maddi, hem de içerik bakımından katkı sağladıklarının altını çizen ÖZDEMİR, e-ticaret ve sosyal medya alanında kariyer yapmak isteyen herkesi bu programa katılmaya davet etti.

Katılım bedelinin %50’ si sponsorlar vasıtası ile karşılanan programa katılmak isteyenler www.eticaretyonetmeni.com adresinden online başvuru yapabilecekler.











Yazarlar