Edirne EDİRNE VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NDAN ETSO’YA ZİYARET

EDİRNE VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NDAN ETSO’YA ZİYARET

27.02.2015 - 16:06 | Son Güncellenme:

.

EDİRNE VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NDAN ETSO’YA ZİYARET

Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal, Gelir İdaresi Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal, Kırkpınar Vergi Dairesi Müdürü Behzat Er, Arda Vergi Dairesi Müdürü Süreyya Koçaslan, Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü İlhan Işık, İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Kılıçaslan, Hukuk Bürosu Şefi Burcu Matlı’dan oluşan heyet, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Meclis Başkan Yardımcıları Çetin Kürkçü, Cavit Duvan, Yönetim Kurulu Üyeleri Aydoğan Akıncı ve Emre Ray’ı ziyaret etti.
Edirne Vergi Dairesi Müdürü Selahattin Başkal, verginin, toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla, bu yıl 26’ncısı gerçekleşen Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkal, "Her yıl kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla ilgili kurumlara yapmış olduğumuz ziyaretlere devam ediyoruz. Çalışmalarımızda mükelleflerin eğitilmesi, mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına önem veriyoruz. Klasik yönetim anlayışının dışına çıkarak, ortaklarını dinleyerek, çözüm arayan bir kurum olduk" ifadelerini kullandı.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Vergi Dairesi Başkanı’nı Edirne’deki görev sürecinde yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü kutladı. Verginin ekonominin büyümesi ve toplumun kalkınmasındaki rolünün önemli olduğuna değinen Zıpkınkurt, "Bu vesileyle tüm vergi daireleri çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.