Ankara Edremit Belediyesi Gürespor Yeni Sezonu Açtı

Edremit Belediyesi Gürespor Yeni Sezonu Açtı

15.08.2017 - 18:08 | Son Güncellenme:

Başantrenör Buharalı: "Bu yıl öncelikli hedefimiz Süper Lige çıkmak"

Edremit Belediyesi Gürespor Yeni Sezonu Açtı

BALIKESİR (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig'de mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Edremit Belediyesi Gürespor Başantrenörü Ömer Buharalı, Edremit Atatürk Spor Salonundaki ilk çalışma öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, önlerinde zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini söyledi.

Kendisinin de takımla birlikte ilk çalışması olduğunu belirten Buharalı, "Hedefimiz çok yüksek. Bu anlamda ilk antrenmanlarımıza başladık ve sezonu açtık. Sıcak bir hava ama bize geri adım attıramayacak. Bu yıl öncelikli hedefimiz Süper Lige çıkmak." dedi.

Buharalı, uzun bir maratonun kendilerini beklediğini ifade ederek, "34 tane maç oynanacak. Play-off maçları, Türkiye Kupası maçları oynanacak. Geniş bir kadromuz olması lazımdı. Yönetimimiz sağ olsun, katkılarıyla geniş bir kadro kurabildik. Bunu yapabilecek güçte bir kadromuz var. Ama çok çalışmamız lazım. Aynı hedefleri olan rakiplerimiz de var. İyi çalışan ve hak eden ipi göğüsleyecektir." diye konuştu.

Haberin Devamı

Edremit Belediyesi Gürespor'un, Ormanspor'dan transfer ettiği oyuncu Pelin Küçük de iyi bir kadro ile ligde şampiyonluk mücadelesi vereceklerini belirtti.