İzmir EFES’TE HAYALİ KAZI YAPTILAR

EFES’TE HAYALİ KAZI YAPTILAR

09.07.2014 - 11:12 | Son Güncellenme:

.

EFES’TE HAYALİ KAZI YAPTILAR

Kuşadası Limanı'na demirleyen 'Disney Magic' adlı dev eğlence gemisinin yolcuları, emekli Arkeolog Cengiz İçten ve müze görevlileri eşliğinde Efes’te hayali kazı yaptı.
Çocuklara yaşattığı rüya gibi animasyonlar ile Disney karakterlerinin tanıştırıldığı Disney Cruise Line’ın amiral gemisi Disney Magic'in yolcuları Efes antik kente hayran kaldı. Disney Magic gemisinde bulunan bir grup yolcu burada hayali kazıya katıldı. Antik kent içinde kazı yapılan alanda, önceden toprak yığını altına gizlenen sözde defineyi arayan çocuklar büyük bir heyecan yaşadı. Antik kenti gezen ve oldukça mutlu olan gençlere, Efes Müzesinin emekli arkeologlarından Cengiz İçten kazı sonunda sertifika verdi.
Çocuklara unutamayacakları bir tatil yaşatmak isteyen ailelerin tercih ettiği Disney Magic gemisinde tüm aktiviteler çocuklara yönelik hazırlanıyor. İçinde, bar, çocuk kulübü, gece kulübü, Walt Disney temalı tiyatro, SPA ve fitness salonu, kaykaylar, havuzlar, oyun salonları bulunan ve 294 metre uzunluğundaki gemide 945 animatör ve gemi personeli hizmet veriyor. 12 katlı ve 2 bin 600 yolcu kapasiteli dev eğlence gemisi, çocukların hayran olduğu Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarının görüntülerine sahip. Gemide çocukları Disney kahramanları eğlendiriyor.