Oyun Dunyasi Efsane Oyunun Koleksiyoncu Sürümü Çıkıyor

Efsane Oyunun Koleksiyoncu Sürümü Çıkıyor

02.06.2016 - 15:28 | Son Güncellenme:

2K ve Hangar 13, popüler organize suç oyunu serisinin yeni oyunu Mafia 3‘ün koleksiyon versiyonu ile ilgili detayları duyurdu. Mafia III Collector’s Edition içinde şunlar bulunacak: Mafia III: Resmi New Bordeaux Soundtrack Albümü – 180 gramlık plakta Otis Redding & Carla Thomas, Sam Cooke, The Animals gibi 60’ların en büyük hit isimlerinden şarkılar bulunacak. Plak […]

Efsane Oyunun Koleksiyoncu Sürümü Çıkıyor

2K ve Hangar 13, popüler organize suç oyunu serisinin yeni oyunu Mafia 3‘ün koleksiyon versiyonu ile ilgili detayları duyurdu.

Haberin Devamı

Mafia III Collector’s Edition içinde şunlar bulunacak:

  • Mafia III: Resmi New Bordeaux Soundtrack Albümü – 180 gramlık plakta Otis Redding & Carla Thomas, Sam Cooke, The Animals gibi 60’ların en büyük hit isimlerinden şarkılar bulunacak. Plak oyunun 1960’ları tanımlayan savaş, sivil kargaşa ve ciddi sosyal değişimlerle dolu arka plana yayılmış olan Rock, Rhythm ve Blues mikslerinden oluşan daha geniş kapsamlı soundtrack albümünün küçük bir örneği.
  • Mafia III: Orijinal Oyun Müzikleri – 180 gramlık plakta Mafia III’ün orijinal oyun müzikleri bulunacak. Sektörün en önemli bestecilerinden ikisi olan Jesse Harlin ve Jim Bonney tarafından bestelenen Mafia III oyun müzikleri organize suç ve yozlaşmış devlet memurlarının hükmettiği bir şehirde, Lincoln Clay’in kayıp ve intikam dolu duygusal hikayesi için mükemmel bir zemin hazırlayan Rhythm ve Blues şarkılardan oluşuyor.
  • Özel Sanat Baskıları – Oyuncuların oyun içinde keşfedecekleri geniş sanat koleksiyonunu temsilen Playboy ve Alberto Vargas Estate’ten taş baskılar.
  • Art of Mafia III Çizim Kitabı – 1968 yazındaki New Orleans’tan ilham alınarak hazırlanan yeni oyun dünyası New Bordeaux’un yaratımına 56 sayfalık görsel bakış.
  • Lincoln Clay Replika Asker Künyeleri – 1960’ların Amerikan ordusu tarafından verilen künyelerin replikaları. Bunlar İtalyan mafyasına karşı intikam ateşiyle yanan bir Vietnam gazisinin künyeleridir.
  • Suni Deri Bardak Altlıkları – Paradiso Casino’yu ve Sammy’nin oyun içindeki suç işletmelerini temsil eden bu bardak altlıkları yalnızca bir hediyelik eşya değil, aynı zamanda Lincoln Clay’in intikam motivasyonunun sembolüdür.
  • Sezonluk Kombine – İleride yayınlanacak olan indirilebilir içeriklerin toplu olarak indirimli hali.

Koleksiyon versiyonunda bulunan Playboy ve Alberto Vargas Estate taş baskılarına ek olarak oyuncular Mafia III’ün tüm versiyonlarında oyun içinde de Playboy ve Alberto Vargas içeriklerini keşfedip toplayabilecekler. Oyun içindeki toplanabilirPlayboy içeriği otantik dergi kapakları ve ekstra dergi içeriği ile oyuncuları 1968 Amerika’sına götürecek.