Ege Ege, Süper Lig’i sallıyor

Ege, Süper Lig’i sallıyor

17.10.2017 - 05:59 | Son Güncellenme:

Türk futbolunda bu sezon Ege fırtınası esiyor. İzmir’in Süper Lig hasretine son veren Göztepe, 16 puanla 2. sırada yer alıyor. Trabzonspor’u gole boğan Akhisarspor da aynı puan ve averajla 3. sırada...

Ege, Süper Lig’i sallıyor

Süper Toto Süper Lig’de 8. hafta bitiminde Ege Temsilcilerinin yüzleri gülüyor. Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanda Trabzonspor’u 6-1 yendi. Göztepe ise Antalyaspor’a konuk oldu. Daha önce Süper Lig bileti aldığı Antalya Stadı’ndan bu sefer de 3 gol attı 3 puanla döndü. Bu sonuçlardan sonra Süper Lig’de Galatasaray’ın ardından 16 puanı olan 2 takımımızdan avarajla Göztepe 2, Akhisarspor ise 3. sıraya yerleşti

Haberin Devamı

Deplasman fatihi

Göztepe, 14 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselmenin keyfini sürüyor. İzmir temsilcisi, 3. deplasmandan da 3 puanla dönerek, kırılması zor bir rekora imzayı attı. Süper Lig’in başından itibaren sadece 2. hafta Kayserispor deplasmanından puansız dönen sarı kırmızılılar, son olarak Antalyaspor deplasmanından da 3-1’lik galibiyetle döndü. Göztepe’de geçen sezon TFF 1. Lig ve Play Off mücadelelerinde göz dolduran Adis Jahovic ise gollerine devam ediyor. TFF 1. Lig gol krallığını yaşayan Makedon santrfor, yükseldikleri Süper Lig’de de Galatasaraylı Gomes ile gol kralllığı yarışında 8 maçta attığı 9 golle birinciliği paylaşıyor. Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ise takımının gayretinden ve başarısından çok memnun olduğunu, oyuncularının hırslarını sahaya yansıtmasını keyifle izlediğini dile getirdi, “Süper Lig’de kalıcı olacağız hedefimiz budur” dedi.

Haberin Devamı

Akigo gole doymuyor

6 sezondur Süper Lig’de mücadele eden bir diğer Ege Temsilcisi, Teleset Mobilya Akhisarspor ise en çok gol attığı sezonunu yaşıyor. 8. hafta karşılaşmalarında Trabzonspor’un konuğu olan yeşil siyahlılar, sahadan 6-1 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Bu sezon oynadığı maçlarda iç saha başarısı gösteren Akhisarspor, evinde oynadığı 4 maçı da kazandı. Deplasmanda ise önceki gün Trabzonspor karşısında 6 gol buldu ve en farklı deplasman galibiyetini aldı. Akhisarspor ligin ilk 8 haftasında toplam 14 gol attı. Akhisar’ın, Trabzonspor maçında daha önce Trabzonspor forması giyen Soner Aydoğdu, Henrique, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa ve Kadir de görev aldı. Henrique 53. dakikada kazanılan penaltı ve 64. dakikada yakaladığı pozisyonu gole çevirirken, gol sonrası eski takımına karşı sevinmeyerek Trabzonsporlu taraftarlardan alkış topladı. Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Burak, maç sonunda yaptığı açıklamada “Bugün bizim için tarihi maç oldu. Trabzonspor gibi takım gibi karşısında alınan bu galibiyet, inanılmaz bir şey. Rakibi çok iyi tanıyorduk” dedi.

Göztepe’nin karnesi

Göztepe Süper Lig’in 8. haftasında evinde oynadığı 4 maçta sahadan 1 yenilgi 1 beraberlik ve 2 galibiyet ile ayrılırken, deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 1 yenilgi ile döndü.

Haberin Devamı

Akhisar’ın karnesi

Teleset Mobilya Akhisarspor 8. hafta sona ererken evinde oynadığı 4 maçın 4’ünden de galibiyetle ayrıldı. Deplasmanda ise oynadığı 4 karşılaşmadan 1 beraberlik, 2 yenilgi ve 1 galibiyetle döndü.

TFF 1. Lig’de Altınordu ilk 3’te

TFF 1. Lig’de temsilcimiz Altınordu adım adım zirveye yaklaşıyor. Genç, hırslı ve dinamik öz kaynak evlatlarıyla mücadele ettiği ligin ilk 8 haftasında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 14 puanla 3. sırada yer alıyor.

Menemen ve Altay’ın gözü zirvede

TFF 2. Ligde yer alan Menemen Belediyespor ve Altay bu sezon bir üst lige çıkmak için mücadele ediyor. Kırmızı gruptaki Menemen Belediyespor 8 maç 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ve 19 puanla 2. sırada yer alıyor. Beyaz grupta Altay, 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 17 puanla 3. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Manisa BŞB Turgutluspor Utaş Uşak liderliği bırakmıyor

TFF 3. lig Ege temsilcilerimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor 1. grupta, 8 maçta, 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 17 puanla lider. 2. grupa namağlup Turgutluspor, 8 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ile 18 puanla lider. 3 . grupta Uşak Uşakspor 8 maçta, 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 19 puanla lider.