Ege 100. yaşımızı Süper Lig’de kutlayacağız

100. yaşımızı Süper Lig’de kutlayacağız

06.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karşıyaka Başkanı Hüseyin Çalışkan, “Kulübe yılda 15 milyon lira gelir getirecek, geleceğe yönelik yatırımlar yapacağız. O zaman camia, 200. yılını da görür” dedi

100. yaşımızı Süper Lig’de kutlayacağız

Karşıyaka’nın 100. Yıl yönetiminin Başkanı Hüseyin Çalışkan’a, gelecekle ilgili düşüncelerini sorduk. 100. Yıl’da şampiyonluk beklentisinde olan camiaya vereceği mesajları öğrenmek istedik. “Bizim için ikincilik, başarısızlık olur. Süper Lig’e ‘şampiyon’ unvanıyla çıkmak istiyoruz” diyen Başkan Çalışkan, “100. yaşımızı Süper Lig’de kutlayacağız. Bu hedefe ulaşmak isterken işi şansa bırakmayacağız” dedi. Çalışkan için mayıs ve haziran ayları, yeni hedeflerin konduğu, beklentilerin büyüdüğü aylar olmuş. Başkan Çalışkan, “İstikrarı arayacağız ve bulacağız” dedi. Çalışkan, şu görüşlere yer verdi:

İstikrar arayacağız
“Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar ve yönetimimizle birlikte 200. yaşını görecek Karşıyaka’nın altyapısını hazırlıyoruz. 100. Yıl elbette önemli ancak 101. yılda nerede olacağımız, bizi daha çok ilgilendiriyor. Kurumsal bir yapı oluşturacağız. Bağımsız bir denetleme şirketinin, işleyişi sorgulamasını sağlayacağız. KSK’yi yarınlara hazırlama çabasındayız.”

Asıl mesleği sosyolog
Pek çok kişinin bilmediği yönününü açıklayan Hüseyin Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben sosyoloğum. Toplum yapısını, değişimleri ve etkilerini iyi bilirim. Aynı zamanda siyasetçiyim, 6 yıldır Karşıyaka Belediye Başkan yardımcısıyım. Yeni yönetime çok güveniyorum. Karşıyaka’yı, kendi ayakları üzerinde duran, yıllık 15 milyon lira geliri olan bir kulüp haline getirmek istiyoruz. Bu yolda taraftarlarımızın sabrına, desteğine ihtiyacımız var.”