Ege 24Saatege

24Saatege

11.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

24Saatege

24Saatege





Biracıların partisi
Kordon'daki Submarine iki haftada bir düzenlediği partilerle dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü bira markası Miller'in gecesinde, hostes kızlar Nihal Süzen ve Zerrin Tunca çeşitli hediyeler dağıttı. Submarine işletmecisi Koray Öcal, havaların ısınmasıyla birlikte özel partilere hız vereceklerini söyledi.

Urla Lions 4 yaşında
İzmir Urla'daki Lions Kulübü 4'üncü kuruluş yıldönümü özel bir geceyle kutlandı. Kulüp üyesi hanımlar Meyhane Endülüs'te biraraya geldi. Kurucu Başkan Benal Verad ile Başkan Neriman Ağırloğlu ev sahipliği yaptı. Meyhane Endülüs'ün solistleri Tanju, Sevil Sarıer ve Grup Endülüs'te Raks'ın müzikleriyle hanımlan eğlendi, ellerinde teflerle tempo tuttu, oynadı. Endülüs'te o gece eğlence puan yaptı.

Altın kutlama
Doğan Ofset Altın Sayfalar Rehberi'ni hazırlayan ekip, Ristorante de Mario Plaza'da yorgunluk attı, doyasıya eğlendi. Orkestra Mario ve solist Ilgın birbirinden güzel şarkılarıyla coşturdu. Altın Sayfalar Ege Bölge Müdürü Erol Merter, İzmir'le ilgili çalışmanın tamamlandığını söyledi. Merter, "Şimdi sırada diğer iller var" dedi.



EGE