Ege 250 yataklı hastane müjdesi

250 yataklı hastane müjdesi

16.02.2018 - 01:20 | Son Güncellenme:

Beraberinde AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ile Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’ü ziyaret eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, TOKİ tarafından ilçeye yapılacak olan 679 konutun resmi temel atma töreninin önümüzdeki hafta gerçekleşeceğini açıkladı.

250 yataklı hastane müjdesi

Başkan Arif Uğurlu, “TOKİ konutlarının yürüyen sürecini değerlendirdik. İkinci etap hakkında konuştuk. Temeli atılmıştı. Önümüzdeki hafta temel atma töreni atılacak” diye konuştu.
İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Nükhet Hotar ile ilçede sürdürdükleri projelerle ilgili bilgilendirmede bulunduklarını kaydeden AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 250 yataklı hastane projesi için de girişimde bulunduklarını dile getirdi: “İzmir milletvekillerimiz Kerem Ali Sürekli ve Nükhet Hotar ile görüştük. Vekillerimize yaptığımız projelerle ilgili bilgilendirmede bulunduk. İlçemize 250 yataklı hastane kurulması için Bakanlık nezdinde görüşmelerimiz oldu.”
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de sosyal medya hesabından ziyaret ve görüşmelerin fotoğraflarını paylaştı ve “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ettik. Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’ü ziyaret ederek Kemalpaşa ve İzmir’deki sağlık yatırımlarını görüştük” ifadelerini kullandı.