Ege 3. kattan düştü, öldü

3. kattan düştü, öldü

28.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Buca’da, hava almak için çıktığı 3’üncü katın balkonundan dengesini yitirip beton zemine düşen 28 yaşındaki Ayşegül Korkut, hayatını kaybetti.

3. kattan düştü, öldü

Evli ve 2 çocuk annesi Ayşegül Korkut, hava almak için 3’üncü kattaki evlerinin balkonuna çıktı. Dengesini kaybederek boşluğu düşen Korkut, beton zemine başını çarptı. Korkut’u yerde kanlar içinde gören yakınları durumu, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Korkut, Ege Üniversitesi’nde hayatını kay-betti.

Haberin Devamı

Çocukluk arkadaşları bıçak çekti
Karabağlar’ın Bozyaka Semti’nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada iki çocukluk arkadaşı 24 yaşındaki E.Y. (24) ile 25 yaşındaki Ö.Ç. birbirlerini bıçakladı. Yaralılardan E.Y’nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Ö.Ç. kasığının sol tarafından, E.Y. de sol bacak ve sol koltuk altından yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Cinayet zanlıları adliyede
Bornova’da, M.B’nin, kardeşi ve arkadaşıyla gittiği müzikholde kız arkadaşıyla görüşmesine izin verilmemesi üzerine çıkan tartışmada işletmeci Mustafa Arslan tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan M.B, kardeşi F.B. ile arkadaşları S.D, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. İşletmeci Mustafa Arslan, tartıştığı gençlerden F.B’nin tabancasından çıkan kurşunla yaralandı, hastanede can verdi.

Haberin Devamı

Üniversiteye sakız paketlerinde esrar
Muğla’daki üniversite öğrencilerini hedef alan uyuşturucu tacirleri, polisten kaçamadı. Operas-yonda 3 kilo 320 gram esrar ele geçirilirken, 4 kişi de gözaltına alındı. Zehir tacirlerinin, esrarı sakız paketlerinde öğrencilere satmaya hazırlandıkları ortaya çıktı. S.G’nin (36) uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgi alan polis, harekete geçti. Teknik ve fiziki takipte, S.G’nin beraberindeki A.E. (39), T.G. (25) ve S.D. (34) ile hareket edip uyuşturucu ticareti yaptıkları, organizasyonun özellikle üniversite öğrencileri ve gençleri hedef aldığı tespit edildi. Polis, Muğla ve Marmaris’teki eşzamanlı operayonda zanlıları yakaladı. Zanlıların, esrarı sakız paketlerinde satmaya hazırlandıkları tespit edildi. Zanlılar adliyeye sevk edildi.
CAVİT AKGÜN DHA

Tüfek temizlerken hatayla vuruldu
Turgutlu’da, av tüfeğini temizlediği sırada ateş alan silah 43 yaşındaki Dursun Toprak’ı canından etti. Servis şoförlüğü yapan, evli ve iki çocuk babası Dursun Toprak (43), av tüfeğini temizlediği sırada silah ateş aldı. Kendisini kalbinden vuran Toprak, ağır yaralandı. Eşini kanlar içinde yere yatarken gören Şaziye Toprak’ın çağrısıyla olay yerine gelen ekipler, Dursun Toprak’ın olay yerinde öldüğünü tespit etti. İntihar şüphesi üzerinde de duran polis, soruşturma başlattı.
DOĞAN ÇİZMECİ DHA