Ege '31 Mart’ta beraber zeybek oynayacağız'

'31 Mart’ta beraber zeybek oynayacağız'

07.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

31 Mart’ta beraber zeybek oynayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilçe adaylarını açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulunan İzmir Büyükşehir Başkan adayı Nihat Zeybekci, “Hep birlikte azimle çalışarak İzmir’i marka kent yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçe adaylarını açıklamasının ardından Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir’i marka kent yapma sözü verdi.

31 Mart’ta beraber zeybek oynayacağız

Beşi MHP’den 30 ilçe belediye başkan adayı için ‘gönüller yapma yolculuğundaki yoldaşlarım’ diyen Zeybekci, İzmir’de hem AK Parti hem de MHP olarak kadın adayları öne çıkarmalarını değerlendirdi, “Önceliğimiz her zaman kadınlardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesini emanet ettiği bu güzel şehirde biz de kadınlarla birlikte yürüyeceğiz” dedi. Zeybekci İzmir’in son yıllarda bahaneler ve mazeretler nedeniyle geri kaldığını, bu bahane ve mazeretlerin üstünün ideolojik kılıflarla örtülmeye çalıştığını vurguladı.

Haberin Devamı

‘Gönül kırmayacağız’

Hedeflerinin 31 Mart akşamına kadar gönülleri fethederek bütün bunlara son vermek ve İzmir’i zirveye taşımak olduğunu belirten Zeybekci, gönül seferberliğini başlatacaklarının altını çizdi. Zeybekci, “Yollar, köprüler, tüneller, metrolar, tramvaylar, körfez geçişi, parklar, bahçeler, spor salonları, stadyumlar, yeni kentler, yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatları, katı atık ayrıştırma ve depolama tesisleri yapmadan önce, gönüller yapacağız. Aşkımızı, sevdamızı anlatırken, aynı zamanda dinleyen; ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Gönül kırmayacağız. Hep birlikte el ele vererek kentimizi şahlandıracağız” şeklinde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmirlilere, “Asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdiğimizde canımız pahasına tutacağız. Emanete ihanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz” sözünü de verdi. Zeybekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın altını çizdiği “yaşam tarzına müdahale” konusunu da değerlendirdi.

AK Parti olarak, kimsenin giyim-kuşamına ya da fikirlerine müdahale etmediklerini ve bundan sonra da etmeyeceklerini ifade eden Büyükşehir adayı, “Biz İzmir’e İzmir’lilerin sorunlarını çözmek, sıkıntılarını gidermek için geliyoruz. 31 Mart’ta bütün İzmirlilerle birlikte yeni dönemi kutlayacağız. Hep birlikte Kordon’da zeybek oynayacağız” diye konuştu.