Ege 4 tekerli servet

4 tekerli servet

27.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Porshe ve Mercedes’in, otomobil dünyasının mücevherleri sayılan ve fiyatları 275 bin - 336 bin euro arasında olan modelleri Autosow’da görücüye çıktı

4 tekerli servet

İZMİR Autoshow’da birbirinden lüks, otomobiller sergilenirken, en pahalılar 336 bin Euro ile Porsche ve 275 bin Euro ile Mercedes S 350 Bluetec oldu. 3 bin motor, 258 beygir gücüne sahip Mercedes S 350 Bluetec, bagajındaki buzdolabı ve gece kameraları ile dikkat çekti.



20 marka geldi

3 BİN 800 cc motor, 405 beygir gücüne sahip ve 4 çeker versiyonu ile sportif opak beyazı teşhir edilen Porsche 911 Carrera 4 GTS ise fuarda göz kamaştırdı.



Nissan’dan Yıldızlar geçidi

NİSSAN, 3 lider modeli olan Qashqai, Juke ve Micra’yı Autoshow’da otomobil tutkunlarının beğenisine sundu. Artkıy ve Kavuklar Otomotiv ev sahipliğindeki standda sergilenen sıra dışı modeller büyük ilgi topladı. Nissan Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu, “İzmir, hem Türkiye için hem de Nissan için önemli bir nokta. Bu nedenle bu tarz organizasyonlarda olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.



Peugeot’dan şov

PEUGEOT, İzmir Autoshow Fuarı’na en yeni modelleri ile katılıyor. Arkas Otomotiv ve Ünallar’ın Peugeot, Peugeot Professionnel standlarında yni 508 ve 508SW, RCZ, 3008, 5008, 308, 207, Bipper, Partner Tepee, Partner Van, Boxer Van ve Boxer Midibüs olmak üzere toplam 12 farklı model sergileniyor. Ziyaretçiler, yeni Peugeot 508, orta segmentin başarılı modeli Peugeot 308, crossover olan Peugeot 3008, konforu ve benzersiz bir güvenlik seviyesi sunan Peugeot 207 ile ziyaretçiler markanın en son tasarım modellerini yakından tanıma fırsatı buluyor.


Kia’nın en yeni Rio’su İzmir’de

İZMİR bayileri Özdemirler ve Mercanlar Otomotiv ile İzmir Autoshow’da yer alan Kia, fuar süresince 6 farklı modelini sergiliyor. Standın en çok ilgi çeken modeli geçtiğimiz günlerde tamamen yenilenerek ülkemizde satışa sunulan yeni Rio oldu. Ünlü tasarımcı Peter Schreyer’in yeniden yarattığı 3. nesil Rio, daha az yakıt tüketen, daha çevreci, daha konforlu ve güvenli bir araç olarak İzmirlilerle buluşuyor. Yeni Kia Rio, 1.25 litre ve 1.4 litre benzinli ve 1.4 lt dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor.

Autoshow’da ralli heyecanı yaşandı


TÜRKİYE Ralli Şampiyonası’nda, Skoda’nın kendini kanıtlamış şampiyon aracı Fabia S 2000 ile yarışan Burak Çukurova, rallilerdeki heyecanı İzmirli motorsporları tutkunlarına da yaşattı. Fuar kapsamında düzenlenen etkinlik çerçevesinde İzmir basını ile biraraya gelen Burak Çukurova, basın mensuplarıyla Skoda Fabia RS ile test sürüşü gerçekleştirdi. Test sürüşü gerçekleştirilen Fabia RS, Skoda’nın edindiği tecrübelerini, günlük hayata yansıtan modeli olarak dikkat çekiyor.