Ege 46. Folkart TSYD Ege Kupası Altay’ın

46. Folkart TSYD Ege Kupası Altay’ın

07.08.2018 - 00:42 | Son Güncellenme:

Siyah beyazlılar sezon öncesi hazırlık sürecini kupa ile süsledi. 4 Ege takımının mücadele verdiği Folkart TSYD Ege Kupası’nda şampiyon olan Altay sezon öncesi taraftarına büyük coşku yaşattı

46. Folkart TSYD Ege Kupası Altay’ın

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin düzenlediği 46. Folkart Ege Kupası’nda ilk maçta Balıkesir’i 2-0 mağlup ettikten sonra finalde de 2. Lig ekibi Menemen BLD’yi 5-1 yenerek sezona kupayla başlayan Altay, yeni kadrosuyla taraftarını mest etti. Karşılaşmada fırtınalar estiren siyah beyazlılarda takıma dahil olan Yasin, Ivanov, Erman, Özgür, Metin, Aganovic, Kappel, Pedro ve Lopes sergiledikleri performansla umut verdi.

Haberin Devamı

‘Kupayla başladık’

Sağ bekte görev yapan Yasin finalde perdeyi açan golü atarken, Portekizli forvet Marco Lopes Paixao 2 kez fileleri sarsarak tribünlere şov yaptı. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Portekizli kanat Pedro Eugenio da 47. dakikada takımının 4. golünü atarak güven verdi. Teknik Direktör Alper Avcı, finalde elde edilen 5-1’lik skorun herkesi mutlu ettiğini belirterek, “Sezona kupayla başlamak önemliydi” dedi. Transfer çalışmalarına da değinen Avcı, “Bir orta saha takviyesi yapacağız. Onun dışında başka bölgelere takviye düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.