Ege 50 bin TL borcu olan esnaf çatıya çıktı!

50 bin TL borcu olan esnaf çatıya çıktı!

15.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisa’da evli iki çocuk babası Z.K, piyasaya 50 bin TL’lik borcu nedeniyle bunalıma girip 7 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

50 bin TL borcu olan esnaf çatıya çıktı

Borçlarını ödeyemediği için üç ay hapis yattığı ve bir ay önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Z.K. polis tarafından ikna edildi.

7. katlı apartmana çıktı
7 katlı bir apartmanın çatısında, dün sabah saatlerinde bir kişiyi görenler durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Polis, çevre güvenliğini alırken, bağırıp intihar edeceğini söyleyen kişinin atlama ihtimaline karşı itfaiye hava yastığı açtı. Apartmanın çatısına çıkan polis ekipleri, adının Z.K. olduğu öğrenilen kişiyi ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat dil döken polis, Z.K’yı ikna etti, çıktığı çatıdan indirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Başkan’ın ikinci vukuatı

Burdur’un Yeşilova İlçesi’nde, 1. derece arkeolojik SİT alanı olan Kayadibi Köyü Karaveli Tümülüsü’nde izinsiz kazı yaptığı için dört kişiyle birlikte tutuklanan Acıpayam’a bağlı Akalan Belde Belediye Başkanı DP’li H.Ş’nin, Dodurgalar Beldesi’nde de kaçak kazı yaptığı ortaya çıktı. Jjandarma, iş makineleriyle yapılan kazılarla ilgili Dodurgalar Beldesi Çarşı Mahallesi Muhtarı M.Ç. (32), R.T. (41), M.S. (39), O.Y. (26) ve H.B’yi (48) gözaltına aldı.