Ege 8. mağaza Şehzadeler’e

8. mağaza Şehzadeler’e

30.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

“Toptan Fiyatına Perakende” sloganıyla marketçilik sektörüne değişik bir boyut kazandıran Alternatif Market’in sekizinci mağazası Bayraklı, Şemikler, Buca, Altındağ, Ürkmez, Evka-4, Özdere’den sonra Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde açıldı.

8. mağaza Şehzadeler’e

“Toptan Fiyatına Perakende” sloganıyla marketçilik sektörüne değişik bir boyut kazandıran Alternatif Market’in sekizinci mağazası Bayraklı, Şemikler, Buca, Altındağ, Ürkmez, Evka-4, Özdere’den sonra Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde açıldı. Manisa halkının büyük ilgi gösterdiği açılış töreninde kurdeleyi, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan ve vatandaşlar birlikte kesti.

Haberin Devamı

Toptan fiyatına

2013 yılından bu yana yüzde yüz yerli sermaye anlayışıyla hizmet sunduklarını kaydeden Pehlivan, “Toptan fiyatına perakende sloganı ile çıktığımız bu yolda Manisa halkına en kaliteli ve en uygun fiyatlı hizmeti sunmayı hedefleyerek yeni şubemizi açtık. Araya aracı koymadan fabrikadan halka ulaştırmak en büyük gayemiz. Yeni şubemiz hayırlı olsun” dedi. Pehlivan, reyonları tek tek kontrol etti. Alternatif Market, et, süt, peynir ve beyaz et gibi temel gıda ürünlerinde kalite ve fiyatlarıyla tüketicinin beğenisini kazanıyor.