Ege Adatepe Pazarı martta açılıyor

Adatepe Pazarı martta açılıyor

24.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

‘Haftada 1 gün değil, her gün yaşayan pazar alanı’ sloganıyla yola çıkan Buca Belediyesi, Adatepe Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri’ni 2 Mart’ta açacak. Alan, pazar günleri dışında spor tesisi olarak hizmet verecek.

Adatepe Pazarı martta açılıyor

Spordan sanata uzanan geniş yelpazede hazırladığı projelerle dikkat çeken Buca Belediyesi, kentlileri çağdaş pazaryerlerine kavuşturmak için hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. Yılın ilk 20 gününde iki açılış yapan belediye, birçok önemli proje içinde gün sayıyor. ‘Haftada 1 gün değil, her gün yaşayan pazar alanı’ sloganıyla hayata geçirilen, pazar kurulum günleri harici atıl durumda kalan pazar alanlarını spor tesislerine dönüştüren Buca Belediyesi, bölge halkının heyecanla beklediği Adatepe Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri’ni 2 Mart’ta hizmete açacak.

Haberin Devamı

235 tezgâh olacak

Ufuk Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri’nin ardından bölge halkının merakla beklediği Adatepe Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri, pazarın kurulmadığı günlerde spor tesisi olarak değerlendirilecek. Bucalıların ve pazarcı esnafının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek unsurlar barındıran, bölge halkının uzun yıllardır heyecanla beklediği Adatepe Kapalı Pazaryeri 4 bin 460 metrekare alana inşa ediliyor. İçinde 235 tezgâh alanı, 150 araçlık otopark, zabıta amirliği, depo, mescit, tuvalet ve bebek bakım odasının yanı sıra hemen yanında modern çocuk oyun alanları sportif alanlar ve yürüyüş yolu yer alan Adatepe Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri ve rekreasyon alanı 2 Mart’ta Bucalılarla buluşacak. Başkan Levent Piriştina, herkesi açılışa davet etti.