Ege Ağaoğlu’ndan Bodrum’da yaz kış yaşam projesi

Ağaoğlu’ndan Bodrum’da yaz kış yaşam projesi

09.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum’da tarihi bir projeye imza atacak. Muhteşem bir lokasyonda, 12 milyon metrekare alanda ‘yaz kış yaşam’ fikrinden yola çıkılarak geliştirilen Bodrum projesi, doğal ortamda konforlu bir yaşam isteyenlere erişilebilir fiyatlardan sunulacak.

Ağaoğlu’ndan Bodrum’da yaz kış yaşam projesi

Bodrum’un en büyük arazisinde, 12 milyon metrekarelik bir alanda dünyanın ilgisini çekecek bir proje geliştirdiklerini belirten Ali Ağaoğlu, projenin içinde, botanik parkı, hobi bahçeleri, golf sahaları, oteller, rezidanslar, villalar, okul, ofisler, ticari alanlar, fuar alanı, teknopark, sağlık tesisleri ile çeşitli rekreasyon alanlarının yer alacağını kaydetti.

Haberin Devamı

‘Paranızı biriktirin’

Ağaoğlu, “Bodrum projemiz için uzun yıllardır çalışıyoruz. Pazar araştırmalarımız ve tüketici beklentileri doğrultusunda projemizde değişiklikler yapıyoruz. Yaz kış yaşanacak her ihtiyacın bir arada bulunduğu muhteşem bir projeyi erişebilir fiyatlardan sunacağız. Projemizi henüz lanse etmeden hatta ön talep toplamaya başlamadan yurtiçi ve yurtdışından çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Geçmiş projelerimizde olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaşacağımızı düşündüğümüz Bodrum projemizde kolay ulaşılabilir lüks bir yaşam alanı kurguluyoruz” dedi. Milyon dolarlar ödemeden eşsiz bir lokasyonda lüks bir yaşam alanını hayata geçireceklerini belirten Ali Ağaoğlu, “Türk Lirası ile satış yapacağız. Vatandaşlarımıza paranızı biriktirin, beni bekleyin diyorum” açıklamalarında bulundu.