Ege AK Parti’den 10 Kasım klibi

AK Parti’den 10 Kasım klibi

10.11.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

AK Parti’den 10 Kasım klibi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Atatürk’ün 80’inci ölüm yıldönümüne özel bir klip hazırladı. ‘Atatürk hepimizin’ etiketiyle sosyal medyadan paylaştı.

Haberin Devamı

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 10 Kasım için akıllarda kalacak ve herkesi etkileyecek bir film hazırladıklarını söyledi. Atatürk ve Cumhuriyet’in, Türk milletinin ortak değeri olduğunu vurgulayan Şengül, “Bu değerlerimizin sonuna kadar arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Atatürkün işaret ettiği gibi muasır medeniyet seviyesine doğru hızla ilerleyerek, güçlü bir Türkiye hedefine hep birlikte ulaşacağız. Farklı siyasi görüşe, yaşam tarzına sahip olabiliriz. Başka partilere de oy verebiliriz ama hepimizin ortak kaygısı, Türkiye’nin geleceği olmalıdır. Bizim başka bir ülkemiz, başka bir vatanımız yok. Atatürk ayrıştırıcı değil, hepimizi birleştiren ortak bir değerimizdir” dedi.

Haberin Devamı

Denize yansıtıldı

Filmin çekimleri İzmir’in Alsancak, Konak, Bayraklı, Kadifekale ve Asansör bölgelerinde gerçekleştirildi. Filmde 15 Temmuz darbe girişimine de dikkat çekilirken, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ndeki ‘Dahili ve harici bedhahların olacaktır’ sözüne atıfta bulunuldu. Ayrıca simülasyon ile İzmir’deki yüksek katlı binalar Atatürk resmi ve Türk bayrağı ile kaplandı. Atatürk’ün silüeti de denize yansıtıldı.