Ege Akhisar’da Levent kadro dışı

Akhisar’da Levent kadro dışı

01.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun verdiği rapor çerçevesinde kulüp yönetimi, Levent Kartop’u kadro dışı bıraktı.

Akhisar’da Levent kadro dışı

Hamzaoğlu’nun Denizlispor’da da kadro dışı bıraktığı Levent Kartop’u o zaman affetmiş, sonra da Akhisar’a transfer etmişti.

Haberin Devamı

Tolga ile Burak Kasaba’da
Turgutluspor, ara transferin bitimine 24 saat kala geçen sezon KSK’de forma giyen Tolga Doğantez ile Mersin İdmanyurdu’ndan Burak Karaduman’la anlaştı. Futbola Turgutlu’da başlayan 37 yaşındaki Tolga, yıllar sonra yuvaya döndü. Ankaragücü patentli 27 yaşındaki Burak ise Sakarya, KSK, Diyarbakır ve Konya’da top koşturdu. İki futbolcu da sözleşme imzaladı.
TUNCEL YILMAZ DHA

Buca’da Erman paniği
Sakaryaspor’la pazartesi günü oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına başlayan Bucaspor, tecrübeli stoper Erman’dan iyi haber bekliyor. Sakatlığı nedeniyle forma giyemediği 7-2’lik Tavşanlı maçında yokluğu çok hissedilen tecrübeli stoperin Sakarya sınavında büyük ihtimalle takımdaki yerini alması bekleniyor. Diğer stoper Efe’nin kart cezalısı olması, Sait Karafırtınalar’ı kara kara düşündürüyor