Ege AKHİSAR’DAN TUZLU BİLET!

AKHİSAR’DAN TUZLU BİLET!

04.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynayacak olan Akhisar’da kombine fiyatlarının, Manisaspor’un Süper Lig döneminden daha pahalı olması tepki yarattı

AKHİSAR’DAN TUZLU BİLET


Önümüzdeki sezon Süper Lig’de Ege’nin tek takımı olarak mücadele edecek olan Akhisar Bld’nin, maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynama kararı almasıyla bir sezon daha devler arenasını canlı canlı izleme olanağı bulan Manisalı futbolseverler, yeşil siyahlı yönetimin kombine biletlerin fiyatlarını açıklamasıyla şoke oldu. Manisaspor’un geçen yılki kombine bilet fiyatlarına göre, bazı tribünlerde yüzde 100, bazılarında ise yüzde 25’e varan oranlarda artış oldu.

Haberin Devamı


Fiyatlar uçtu
Geçen sezon Manisapor’un 1000 TL’den satışa çıkardığı VIP-A biletlerini Akhisar Bld, 1250 TL’den, 850 TL olan VIP-B biletlerini 1000 TL’den, 550 TL’lik VIP-C biletleri ise 750 TL’den satışa çıktı. Manisalıların Süper Lig’i 400 TL’ye izlediği VIP-D biletleri ile Kapalı Alt B 355 TL’den 500 TL’ye, 305 TL’lik Kapalı Alt A-C 400’e çıktı. En büyük artış ise, Tarzan Kapalı Tribünü’nde gerçekleşti. Bu tribüne ise 300 TL fiyat biçildi.

Kombine + 100 km yol

Akhisar yönetiminin açıkladığı kombine fiyatları, kendi taraftarları arasında da tepkiye neden oldu. Her maç için 100 kilometreden fazla yol yapması gereken Akigolar, Manisaspor’un Süper Lig tarifesinin üzerine çıkılmasının yanlış olduğunu belirttiler. Aldığı sekiz futbolcudan altısını 1. Lig’den tercih eden, yıldız futbolcu transfer edemeyen Akhisar’ın, Simpson’lı, Akaminko’lu, Makukula’lı, Isaac’li, Yiğit Gökoğlan’lı Manisa’dan daha pahalıya izlenecek olması da eleştirildi.

Haberin Devamı

Gurbet sona eriyor

Akhisar Bld’nin Almanya kampı, bugün Gaziantepspor’la oynanacak hazırlık maçıyla sona erecek. Yeşil siyahlılar, iki günlük iznin ardından Akhisar Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde tekrar toplanacak. Ege ekibinde Başkan Hüseyin Eryüksel ve dört yöneticinin de Gaziantepspor maçını yerinde izleyeceği açıklandı. Yönetim, maçın ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan takımın son durumuyla ilgili rapor alacak.