Ege Akigo'dan süper başlangıç

Akigo'dan süper başlangıç

30.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

TSYD Kupası’nı kazanarak sezon öncesi büyük moral kazanan Akhisar Belediyespor, oynadığı futbolla da umut verdi, ilçeye heyecan getirdi

Akigodan süper başlangıç

TSYD Turnuvası’nda şampiyonluğu daha önce garantileyen Akhisar Bld, son maçında Denizlispor ile evinde golsüz berabere kalarak mutlu sona ulaştı. Taraftarlar, “Şampiyon Akhisar” tezahüratı ile stadı inletirken, taraftarlarına da gelecek adına ümitlendirdi. Güçlü kadrosu, oynadığı başarılı futbolla rakiplerine gözdağı veren Akhisar Belediyespor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu da mutlu etti. Turnuvada şampiyonluğu kazanmanın, TSYD Kupası’nı müzeye götürmenin, büyük bir başarı olduğunu belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Daha önce de söylediğim gibi kupayla başladık, inşallah kupayla bitiririz. Bu turnuva bize şampiyonluğun ötesinde çok şeyler kazandırdı” dedi.

Eksiklerimizi de gördük
Turnuvada Turgutluspor, Altınordu, Bucaspor ve Denizlispor gibi farklı oyun tarzlarına sahip rakiplerle karşılaştıklarını hatırlatan Hamzaoğlu, artıları ve eksileri daha rahat gördüklerini belirterek şöyle konuştu: “İyi işler yapmamıza rağmen çabuk oynama konusunda eksiğimiz var. Bazı mevkilerde de kişisel aksaklıklar, pozisyon alma sorunu yaşadık. Kaliteli ekip olduğumuzu herkes gördü.”