Ege Akominko’da sonuç yok

Akominko’da sonuç yok

18.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisaspor ile Eskişehirspor arasında transfer döneminin başından bu yana devam eden Akaminko görüşmelerinden yine sonuç çıkmadı.

Akominko’da sonuç yok



TFF’nin önceki gün İstanbul’da kulüplere verdiği iftar yemeğinde bir kez daha pazarlığa oturan kulüp başkanları, anlaşma sağlayamadan masadan kalktı. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın 1 milyon TL’lik teklifi kabul etmeyen Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, 2 milyon Euro istedikleri Ganalı stoperi bu şartlarda hiçbir kulübe vermeyeceklerini söyledi.

Iwanski’den yeşil ışık
Bu arada yönetim, geçen sezon parası ödenmediği gerekçesiyle Manisaspor’dan ayrılıp kulübü FİFA’ya şikayet eden Iwanski’nin dönme talebine yeşil ışık yaktı. Asbaşkan Hakan Kadayıfçılar, Polonyalı futbolcunun alacaklarına indirim yapması halinde yeni bir anlaşma sağlayabilceklerini söyledi. Siyah beyazlı yönetim, TFF’nin iftar yemeğinden sonra Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar’ı ziyaret ederek, kendisine Manisaspor forması armağan etti.

Haberin Devamı

Tarzan’da tempo düşmüyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar çalışmalarını tüm hızla sürdürüyor. Teknik Direktör Reha Erginer, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, önümüzdeki hafta Karşıyaka maçıyla start alacakları Lig’e iyi bir giriş yapmayı hedeflediklerini söyledi.