Ege Aktur’da “Bir fikrim var”

Aktur’da “Bir fikrim var”

13.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akça Holding A.Ş. şirketlerinden Aktur Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş. yurdumuzun sektöründe lider kuruluşları arasına girdi.

Aktur’da “Bir fikrim var”

TÜVTÜRK Ege Bölge alt işletmecisi olarak İzmir, Denizli, Aydın ve Manisa’da faaliyete geçen araç muayene istasyonları 5 yılda ciro ve aktivasyon alanlarında hedeflediği başarıyı yakaladı. Aktur Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İlem’in yönetiminde gece gündüz demeden süratle çalışan Aktur’da sağlanan başarı, Balçova Termal Otel’de düzenlenen törenle kutlandı.

Daha iyi hizmet için yarışma
Akça Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, insan faktörünün iş yaşamındaki önemine değinerek “Çalışanlarımız yaratıcı ve tecrübeli. Teknoloji harikası makineleri hakkını vererek ve akıl dolu kullanarak kısa sürede hızlı gelişim gerçekleştiriyorlar. Bu konuda Aktur olarak “Bir Fikrim Var” projesini hayata geçiren firmamız beş çalışanımızı ödüllendirdi. Bu projede amacımız, kuruluşumuza değer katacak çalışmaları kolaylaştıracak ve hızlandıracak önerileri hayata geçirmekti. Böylece daha iyi hizmeti tüketicimize verme olanağı yarattık” dedi.