Ege Alaçatı 4 gün sörf ile uçtu

Alaçatı 4 gün sörf ile uçtu

26.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alaçatı Meydanı’nda açılış partisi ile başlayan ve 24 Temmuz Pazar günü Myga Surf City’de ödül töreni ile son bulan Alaçatı Sörf Festivali 4 gün boyunca sporun, eğlencenin ve müziğin merkezi oldu.

Alaçatı 4 gün sörf ile uçtu

Alaçatı Belediyesi katkıları ile gerçekleşen Festival bir çok eğlence, yarış, müzik ve tatil aktivitesini içinde barındırdı. Sörf Festivali’nin direktörü Ali Palamutçu, “İlki gerçekleştirilen Sörf Festivali’nde eğlence anlamında her şey. Bundan sonra da festivali geleneksel hale getireceğiz” dedi.


Alaçatı 4 gün sörf ile uçtu

Öğretmen Çağla

ÜNLÜ sörfçü Çağla Kubat, kendi ismini taşıyan okulunda hem yarışlara hazırlanıyor hem de küçük öğrencilerine sörfü öğretiyor. Dünya sıralamasındaki 5’inciliğini koruyan Çağla Kubat bu yıl kendisi için çok özel günleri yaşıyor. Hem yarışçı hem de öğretici sörfü yaymaya çalıştığını söyleyen Çağla, özellikle çocuklar ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Kesintisiz müzik

CHİLL-Out Festival, 6’ıncı yılında İstanbul dışına çıkarak, Çeşme’nin eşsiz kumsallarında müzikseverlerle buluştu. Chill-out Festival Çeşme sabah başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Festival, Küba’nın eşsiz ritimlerinden, down-tempo chill müziğe dünya starlarını Çeşme’ye taşıdı. Festival, gün boyu renkli görüntülere sahne oldu.

Alaçatı 4 gün sörf ile uçtu

Sevgilisi kayıplarda

Aşkları ile magazin gündeminden düşmeyen sosyetik güzel Elif Dürüst tatil için Çeşme’yi seçti. Murat Dalkılıç’ı izlemeye geldiği mekanda gazetecilerle karşılaşınca sevgilisi ortadan kaybolan Elif Dürüst çareyi tek başına poz vermekte buldu.



Alaçatı 4 gün sörf ile uçtu

Romantik tatil

ÜNLÜ komedyen Yavuz Seçkin güzel eşi Dicle Seçkin ile birlikte tatilini Çeşme’de geçiriyor. Dört gündür Çeşme’de olan Seçkin çifti romantik bir tatil yaparken, plajlar yerine sessiz ve sakin yerleri tercih ediyor.

Balayındalar

ANADOLU Holding’in veliahtı İzzet Özilhan ve Yasemin Ergene balayının ilk fotoğrafını Çeşme’de verdi. Geçen hafta İstanbul’da dünyaevine giren çift, gündüzleri yat ile koyları dolaşırken akşamları ise sessiz mekanları tercih ediyor.


Alaçatı 4 gün sörf ile uçtu

BURCU düğmeyi unuttu

ÜNLÜ sunucu Burcu Esmersoy, gündüzleri bikinili görüntü lenmemek için dikkatli davranırken, akşam Alaçatı’da fazla açtığı gömlek düğmelerinin kurbanı oldu. Yemek yemek için arkadaşları ile buluşmaya giden Esmersoy’un beyaz iç çamaşırı, düğmelerin açık olması nedeniyle gömleğinin dışına taştı.