Ege Alkol ve hız can aldı

Alkol ve hız can aldı

29.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Narlıdere’deki kazada Tolga Mehmet Demiray’ın kullandığı araç, ağaca çarparak durdu. 18 yaşındaki Yeliz öldü, üç kişi yaralandı. Sürücü Demiray, 1.80 promil alkollü çıktı

Alkol ve hız can aldı

Aşırı hız ve alkol, bir ocağa daha ateş düşürdü. İzmir’in Narlıdere İlçesi’nde, aşırı hız ve alkol nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada Tolga Mehmet Demiray (28) yönetimindeki otomobil ağaca çarparak durdu. 18 yaşındaki Yeliz Henteş’in öldüğü kazada araçtaki diğer 3 kişi yaralandı. 1.80 promil alkollü çıkan sürücünün daha önce de alkollü araç kullanmaktan bir kez ehliyetine el konduğu ortaya çıktı. Bir markette su dağıtımı yapan evli ve bir çocuk babası Demiray, Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji Bölümü son sınıf öğrencisi Yeliz Henteş (18), Salih Dede Lisesi öğrencisi Dilara Aybattı (16) ve Uğur Karatop (22), bir süre birlikte eğlendiler. Dönüş yolunda Demiray yönetimindeki 35 H 9230 plakalı otomobil kaza yaptı, ağaça çarparak durdu. Yeliz Henteş, olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Demiray, Dilara Aybattı ve Uğur Karatop, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Aybattı’nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polisler, arabanın içinden yola fırlayan bira şişelerini topladı. Yeliz Menteş’in yakınları, kaza yerinde sinir krizleri geçirirken, okul arkadaşları da facebook’ta sayfa açtı.

Haberin Devamı

Cesedi 3 ay sonra bulundu
İzmir’de, Ahmet Cemal Öksüzoğlu’na (78) ait evden bir süredir kötü kokular alan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Çilingir yardımıyla girilen evde yaşlı adamın cesedi bulundu. İlk incelemeye göre cesedin yaklaşık 3 aylık olduğu belirtildi. Öksüzoğlu’nun cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.