Ege Alkollü sürücü yolunu şaşırdı: 1 kişi yaralı

Alkollü sürücü yolunu şaşırdı: 1 kişi yaralı

04.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Karabağlar İlçesi Yeşillik Caddesi’nde saat 03.00’te Gaziemir yönüne giden Orhan Barut (27), 35 DMF 72 plakalı otomobiliyle sol şeride kontrolsüz geçti.

Alkollü sürücü yolunu şaşırdı: 1 kişi yaralı

Aynı yönde sol şeritte ilerleyen Kemal Gezer (63) 34 AJ 1018 plakalı otomobille duramayıp, otogaz istasyonu karşısında Barut’un otomobiline yandan vurdu. Gezer’in otomobili refüje çarpıp yan yattı. Yaralanan Gezer, vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Barut ise kazayı yara almadan atlattı. Bacak ve kollarının kırıldığı anlaşılan Gezer hastaneye kaldırıldı.
Otomobilinde boş bira şişeleri bulunan sürücü Orhan Barut’a yapılan kontrolde, 76 promil alkollü olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Ekmek teknesi” hurda oldu canını zor kurtardı
Konak’tan Karabağlar yönüne giden Hüseyin Çeşmeli (50), saat 01.00’de Yeşildere Caddesi Cephanelik Mevkii’nde 48 KN 179 plakalı kamyonetin kontrolünü yitirdi, refüje çarpıp yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çeşmeli’nin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Kazanın görgü tanıklarından, arıcılık yapan evli ve 2 çocuk babası 31 yaşındaki Cengiz Korucu, “Sağ şeritten ilerleyen kamyonet çok hızlı gidiyordu. Aniden kontrolden çıkıp refüje çarptı” dedi. Kontrolde kamyonet şoförü Çeşmeli’nin dört promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

İmam Hatipliler niye zehirlendi?
Manisa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yatılı olarak kalan 84 öğrenciden 26’sı peş peşe rahatsızlandı. Şiddetli ishal, bulantı ve kusma şikayetiyle Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan liselilere besin zehirlenmesi teşhisi konuldu, serum tedavisine başlandı. Akşam yemeğinde kuru fasulye, pilav ve turşu yiyen öğrencileri neyin zehirlediğini belirlemek için inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı

Tacizci damgası intihar ettirdi
Manisa’da 27 yaşındaki Barış G., 16 yaşındaki baldızına cinsel taciz suçlamasıyla 20 gün önce tutuklandı. Şikayetin geri alınması üzerine de salıverildi. Karaağaçlı Beldesi’ndeki evine giden genç adam, görüşmek istediği eşi ve yakınları tarafından geri çevrilince intihar etti. Düğün salonu inşaatında elektrik kablosuyla kendini sıva iskelesine asan Bariş G.’nin cansız bedenini saat 23.00 sıralarında işyeri bekçisi buldu. Ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

İzmir’de sınır ötesi bilet sahtekarlığı
Dolandırıcılar sonunda sınırı aştı. İzmir’de polisin ihbar üzerine yaptığı bir operasyon şaşkına çevirdi. Havaalanında el konulan bir koliden 10 bin otobüs bileti çıktı. Ancak biletler Danimarka şehiriçi otobüs seferlerinde kullanılan biletlerin sahtesiydi. Bu ülkedeki değeri ise yaklaşık 340 bin liraydı. Orijinaliyle tıpatıp olduğu belirlenen biletleri hazırlayan C.D. ve Z.A. yakalandı. Reklamcılık yapan zanlılar adliyeye gönderildi.

Silah kaçakçılarına operasyon
Ödemiş Jandarma Ekibi, silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen bir kişiyi takibe aldı. Araştırma sonunda ilçe ve köylerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 31 kişi gözaltına alındı. İfadelerinin ardından zanlılardan 20’si serbest kalırken, 11 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.

Haberin Devamı

POLİSTE 24 SAAT
Kayıp eşyayı çöpe atmışlar Adnan Menderes Havalimanı’nda kamera görüntülerini inceleyen polis, Kayıp Eşya Bürosu’nda görevli olan S.A. ile Ü.B.’nin unutulan bir çantayı saat 02.00’de çöpe attıklarını saptadı. İki kişi hakkında işlem yapıldı.

Hap içip ölmek istedi
Ödemiş’te önceki gün, saat 22.00 sıralarında 27 yaşındaki B.K., yakınları tarafından Altay Sokak’taki evinde baygın olarak bulundu. Hap içerek canına kıymak istediği belirlenen B.K. hastanede tedavi altına alındı.

Belediye otobüsünde soyuldu
Şirinyer’de saat 18.00’de polise başvuran Ece Ataman belediye otobüsüyle yolculuk yaparken çantasında bulunan kimliklerinin ve 25 TL’sinin çalındığını bildirdi.