Ege Alp Erdem Elektrik yeni projelerle büyüyor

Alp Erdem Elektrik yeni projelerle büyüyor

06.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin dev projelerinde çözüm ortağı olarak hızla büyümesini sürdüren firmanın başarısı, İzmir Ticaret Odası tarafından madalya ile ödüllendirildi

Alp Erdem Elektrik yeni projelerle büyüyor

Yurt genelindeki projeleriyle elektrik taahhüt sektöründe adını duyuran Alp Erdem Elektrik, İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2010 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde bronz madalya ile ödüllendirildi. Birbuçuk yıl önce açtığı İstanbul ofisiyle seçkin projelere imza atan İzmirli Alp Erdem Elektrik ticari kazanç beyanıyla bronz madalyayla ödüllendirildi. 2008’de bronz ve 2009’da takdirnameye layık görülen Alp Erdem, başarısını 2010’da da tekrarlayarak bronz madalya kazandı.

Aranan marka oldu
İSon üç ayda Marmara Bölgesi’ndeki yapılanmalarıyla ivme yakaladıklarını belirten Alp Erdem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Demir, “İstanbul ofisimiz aracılığıyla önemli projelerde aranan marka olduk. Türkmenistan’da bir alışveriş merkezi projesini yakından izliyoruz. İstanbul’daki bağlantılarımızın etkisini görüyoruyoruz. Yurt genelinde halen 7 şantiyemiz faaliyette” diye konuştu.

Haberin Devamı

Termodinamik İran pazarında
Termodinamik, İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen Uluslararası Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Fuarı’nda büyük ilgi gördü. İran HVAC Fuarı’nın Ortadoğu coğrafyasında organize edilen iklimlendirme fuarları arasında önemli bir yeri olduğunu belirten Termodinamik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, “İran’da ısıtma, soğutma ve havalandırma ürünlerine olan talebin artması, konutlarda doğalgaz kullanılması talebi artıyorıyor. Biz de bu pazarda hızlı büyümeye başladık dedi” dedi. HVAC Fuarı’nı çeşitli ülkelerden 40 bin kişi ziyaret etti.

Atatürk OSB Amerika’da anlatıldı
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Türk-Amerikan İş Konseyi tarafından Washington’da düzenlenen enerji verimliliği konulu sempozyuma Egeli sanayicinin tecrübelerini taşıdı.
Uğurtaş, enerji verimliliği konusundaki “Sıfıra Yakın Bölge” projesi ile ilgili dikkat çekti ve üst düzey yöneticilere bilgi verdi. Etkinlik kapsamında ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton da konuşma yaptı. n DHA

Romanya ile işbirliği çağrısı
Ege Genç İşadamları Derneği’ni (EGİAD) ziyaret eden İzmir Romanya Başkonsolosu Cosmin Victor Lotreanu, Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen’le ortak işbirliği çalışmalarını görüştü. Başkonsolos Lotreanu, İzmirli ve Romanyalı işadamlarını biraraya getirerek iki ülke arasında ticari, sosyal ve ekonomik işbirliğinin arttırılmasını temenni ettiklerini vurguladı. EGİAD Başkanı Temel Aycan Şen ise EXPO ile ilgili Romanya’nın desteğini isteyerek önümüzdeki aylarda Romanya’ya gideceklerini söyledi.