Ege Alsancak’ta güzellik salonunda yangın çıktı

Alsancak’ta güzellik salonunda yangın çıktı

09.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de, bir işhanında bulunan güzellik salonunda elektrik kontağından başlayan yangın alt kattaki sürücü kursu bürosuna da sıçradı.

Alsancak’ta güzellik salonunda yangın çıktı

İtfaiyenin çalışması sonucu yangın söndürüldü, işyerlerinde maddi hasar meydana geldi. Alsancak Tren Garı karşısı Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 9 katlı işhanının 5’inci katında Saime Karataş’a ait güzellik salonunda, dün saat 02.30 sıralarında yanmaya başladı. Polis çevre güvenliğini aldı, Atatürk Caddesi bir saat boyunca trafiğe kapatıldı. Yangın söndürüldü . Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Araba ve eczanelerin camlarını kırıp kaçtı
Aydın’da henüz kimliği belirlenemeyen ve alkollü olduğu belirtilen bir erkek, bazı kişilerle kavga ettikten sonra iki otomobil ile bir eczanenin camlarını kırıp kaçtı. Olay, dün saat 02.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. Henüz ismi belirlenemeyen ve alkollü olduğu belirtilen bir kişi, çevredeki vatandaşlarla tartışıp kavga ettikten sonra öfkesini park halindeki iki arabanın camlarını kırdı. Daha sonra kaçarken bir eczanenin camlarını da indiren zanlı aranıyor.

Yaralı polisin tedavisi İzmir’de sürdürülecek
Tunceli’de, polislere yönelik saldırıda yaralanan Emniyet Amiri Önder Çelik (34) ambulans uçakla İzmir’e getirildi. Yakınlarının İzmir’de yaşadığı öğrenilen Çelik’in bu nedenle tedavisine burada devam edileceği belirtildi. Tunceli’de halı sahada futbol oynayan polislerin üzerine teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu komiser Cem Kerman ile saha kenarında maçı izleyen öğretmen eşi Dilay Turan Kerman şehit olmuş, 3’ü ağır 8 polis memuru da yaralanmıştı. Saldırıda sol kolunda ve sol bacağından yaralanan Çelik’in yakınlarının yaşadığı kent olan İzmir’de tadavisine devam etmek istediği öğrenildi. Önder Çelik, ambulans uçakla getirildi ve Dokuz Eylül Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Alzheimer hastasının dereden cesedi çıktı
İzmir’de eşinin tedavi gördüğü hastaneden ayrıldıktan sonra 39 gündür kendisinden haber alınamayan Muhsin Atılgan’ın cesedi, dere yatağında parçalanmış olarak bulundu. 74 yaşındaki Muhsin Atılgan, eşi Serpil Atılgan’la birlikte, tedavisi için geçen 1 Ağustos’ta, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne gitti. Eşi tedaviye alınırken, alzheimer hastası Muhsin Atılgan ise ortadan kayboldu. Atılgan’ın cesedi, Evka 5 Toki Konutları karşısındaki kurumuş derede, parçalanmış halde bulundu. Yaraların kesici ve delici bir aletle mi olduğu yoksa hayvanlar tarafından mı açıldığı araştırı-lıyor.