Ege Altay’a BABA desteği

Altay’a BABA desteği

09.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Altay yönetimi geride kalan altı aylık dönemde yaklaşık 800 bin TL tutarında reklam anlaşması yaparken KSK Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ın şirketi Pınar’ın da reklam verenler arasında yer alması dikkat çekti

Altay’a BABA desteği

Altay’da 9 Haziran’da yapılan genel kurulla göreve gelen Ahmet Taşpınar başkanlığındaki yönetim, geride kalan altı aylık dönemde yaklaşık 800 bin TL tutarında reklam ve sponsorluk anlaşması yaparken, KSK Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ın şirketi Pınar’ın da reklam verenler yer alması dikkat çekti.
Ana Sponsor olarak eski yönetici Mesut Sancak’ın firması Folkart’tan 350 bin TL alan, Alsancak Stadı’nın isim hakkını da bu firmaya vermek isteyen siyah-beyazlıların toplam 440 bin TL gelir sağladığı 27 firma arasında Pınar, önemli katkı sağlayan bir kurum olarak ön plana çıktı. Hem iş hem de spor camiasında duayen olarak kabul edilen Selçuk Yaşar’ın bir başka İzmir takımına verdiği destek alkış aldı.

Ender Türk anıldı
Bu arada yönetim 10 farklı firmayla da yumurta, tavuk, unlu mamüller gibi ihtiyaçlara karşılık barter anlaşması yaparak mali yükü hafifletti. Öte yandan Altay’ın eski başkanlarından Ender Türk, ölümünün birinci yılında Sosyal Dayanışma Derneği’nde düzenlenen törenle anıldı. Başkan Taşpınar, kulübe önemli katkılarda bulunan Türk’ün adını tesislerdeki yönetim kurulu odasına vereceklerini açıkladı.