Ege Altay’da büyük zirve

Altay’da büyük zirve

28.05.2009 - 05:00 | Son Güncellenme:

Altay’da 4 Haziran’daki olağanüstü genel kurul öncesi kimin aday olacağı henüz netlik kazanmazken, Başkan Melih Tandoğan, Divan Kurulu’yla bugün yapacağı toplantıda kulübün mali durumu hakkında bilgi verecek.

Altay’da büyük zirve

Ege Palas Oteli’ndeki kritik zirve saat 17.00’de başlayacak. Divan Başkanı Erdoğan Tözge hesapları inceledikten sonra nasıl bir yönetim kurulu oluşması gerektiğini masaya yatıracaklarını belirterek, “Mali tablo iyi mi, kötü mü? Dışarıdan bir şey söylemek zor. Altay için en doğru olanı hep birlikte yapmaya çalışacağız. Yönetim devam etmek isterse destek olmaya çalışırız” diye konuştu.

Haberin Devamı

İki Egeli bir bilet peşinde
Bucaspor ve Mersin İdman Yurdu’ndan sonra Bank Asya 1. Ligi’ne çıkacak üçüncü takımın belirleneceği Ankara’daki 2. Lig Ekstra Play-Off mücadelesinde bugün iki Ege ekibi final vizesi alabilmek için karşı karşıya gelecek. Önceki gün Trabzon Karadenizspor’u 2-0’la geçerek yarı finale adını yazdıran Dardanelspor ile Tokatspor engelini tek golle aşan Denizli Belediyespor Cebeci İnönü Stadı’nda saat 17.00’de kozlarını paylaşacaklar.