Ege ALTAY’DA SANCI

ALTAY’DA SANCI

06.05.2009 - 05:00 | Son Güncellenme:

Play-Off’a kalan siyah-beyazlılar “oh” diyemedi. Pazar günü, küme düşme hattındaki Kayseri Erciyes’i ağırlayacak Altay’dan, “Şerefimizle oynayacağız” açıklaması geldi

ALTAY’DA SANCI

Play-Off’u garantiledikten sonra 34. haftaya hedefsiz giren Altay, Bank Asya 1. Ligi’nden düşecek son iki takımın belirleneceği pazar günü kilit takımlardan biri olmanın sancısını yaşıyor.
Siyah-beyazlıların pazar günü 15.30’da ağırlayacağı Kayseri Erciyesspor, 38 puanla son haftaya diken üstünde giren ekiplerden biri.  Averajla 13. sırada yer alan Kayseri temsilcisini, Samsunspor (38), Giresunspor (37), Sakaryaspor (36) ve Güngören Bld (36) takip ediyor.
Altay’ın K.Erciyes’i ağırladığı gün oynanacak Kasımpaşa-Sakarya, Bolu - Güngören Bld, Malatya-Giresun ve Samsun-Adana müsabakaları, lige veda edecek son iki takımı belirleyecek. Altay Başkanı Melih Tandoğan, geçmişte kendilerinin de böyle kritik haftalarda hep mağdur olan, ayak oyunlarına kurban giden bir takım olduklarını hatırlatarak, “Play-Off öncesi rahat bir maça çıkmayı isterdik, ama olmadı. Şerefimizle mücadele edeceğimizin bilinmesini isteriz” diye konuştu.