Ege ALTAY’DA STAT KRİZİ

ALTAY’DA STAT KRİZİ

07.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

10 aydır kira ödeyemeyen, tesislerin bakımını aksatan siyah beyazlılarla yeni sezonda sözleşme yapılmayacağı öğrenildi

ALTAY’DA STAT KRİZİ

Ekonomik kriz nedeniyle futbolculara ve kulüp personeline uzun süredir ödeme yapamayan, taksitleri aksattığı için SGK borçlarının yapılandırması ile ilgili anlaşmanın bozulmasına seyirci kalan Altay’ın, Alsancak Stadı’nın kirasını temmuz ayından beri yatırmadığı ortaya çıktı.

Toplam 250 bin lira
Siyah beyazlılar, 2008-09 sezonundan beri GSGM’den birer yıllık sözleşmelerle kiraladığı tesisi, toplam 250 bin TL olan bedelin taksitlerini ödemediği için gelecek sezon elinden kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Altay’ın kirayı ödememenin yanı sıra sözleşmede yer alan bazı şartları yerine getirmemesinin de GSGM’de rahatsızlık yarattığı belirtildi. Tesisin bakımını da aksatan Altay’ın, 2012-13 sezonu için öncelik hakkını büyük ihtimalle kaybedeceği ifade edildi. GSGM’nin, Alsancak Stadı’nı yeniden Altay’a kiralamaması halinde siyah beyazlılar hem maddi hem manevi zarar görecek.

Haberin Devamı

Kırtoğlu tribünde
PFDK’nın Tokatspor maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç ceza kestiği Teknik Direktör Toprak Kırtoğlu, Konya Torku Şekerspor deplasmanında yarın takımının başında sahaya çıkamayacak.