Ege Altay defansı alarm veriyor

Altay defansı alarm veriyor

28.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Son üç haftayı yenilgiyle kapatarak zirveden uzaklaşan Altay’da defans sıkıntısı yaşanıyor.

Altay defansı alarm veriyor

İlk 10 haftada kalesinde 10 gol gören İzmir temsilcisi, Diyarbakır (4-1), Samsun (1-2) ve Kasımpaşa (2-0) sınavlarında sekiz gol yiyerek başarılı grafiğini bozdu. Ligin 10. haftasında en az gol yiyen altıncı takım olan Altay, üç maçlık seri yüzünden en çok gol yiyen beşinci takım oldu.

Haberin Devamı

Şeytan’ın tesellisi iyi futbol oldu
Tarsus’a deplasmanda 3-1 yenilen Altınordu’da Teknik Direktör Yüksel Can, yenilgiye rağmen iyi futolu beğendiğini söyledi. Son beş haftada dördüncü kez mağlup olduklarını hatırlatan Can, yine de gelecekten endişe duymadıklarını ifade etti. Tarsus‘ta son haftaların en iyi futbolunu sergilediklerini belirten Can, “Bireysel hatalardan ve kontra ataklardan goller yedik. Ama panik yapmıyoruz” dedi.

Pınar Karşıyaka Erdemir önünde
Beko Basketbol Ligi’nde Pınar Karşıyaka bugün Erdemir’i konuk edecek. Karşıyaka Arena’daki mücadele saat 20.00’de başlayacak. Yeşil-kırmızılı ekip kazanıp taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor. Antrenör Ayhan Kalyoncu, “Her zamanki mücadelemizi sahaya yansıtıp, muhteşem taraftarımızın desteğiyle Erdemirspor maçını kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gelişim Koleji tek yumruk oldu
Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde yarın İTÜ’yle deplasmanda karşılaşacak olan Gelişim Koleji, zor maç öncesi tek vücut oldu. Son iki karşılaşmasını kazanarak dördüncü sıraya yükselen İzmir ekibi, İbrahim Kutluay’lı kadrosuyla ikinci sırada bulunan rakibini yenerek zirveye tırmanmak istiyor. Genel Menajer Namık Yazlar, “Kendimize ilk 4 içinde yer edinmek istiyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet” şekinde konuştu.