Ege Altay’ın tadı yok!

Altay’ın tadı yok!

30.11.2017 - 04:01 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Bugsaş karşısında sergilenen oyun düş kırıklığıydı.

Altay’ın tadı yok

Takımda bütünsel bir gerileme var. Bugsaş karşısında yedikleri 3 gol ve kaçırdığı fırsatlar var konuk takımın. Orta alan ile savunma iletişimi kötü. Kendi alanında rakiplere bu denli gol fırsatı normal değil. Tüm olumsuzluklara karşın bir penaltı kaçıyor, ardından Furkan sahne alıyor skoru açıyor. İki farktan sonra takımdan bir dönüşüm, rakibi bütünüyle çökertme eylemleri beklenirdi. Tersine, Egemen’in ikramıyla ikinci, ardından eşitlik golü. Maçı kaybedebilirlerdi üstelik. Orta alan, savunma sorunları dedik ama uçlarda da Furkan dışında kalanlar hiç üretken değil, tersine tüketiciydi. Bu kadronun oyun alanı görüntüsü bu haliyle umut vermiyor. Uyarmak elbette ödevimiz.

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Yazdıklarımızı hem sorgulamak hem de doğruluklarını irdelemek bizim için şarttır. Geçen hafta Altay, Karşıyaka’yı yendi, maç kazanıldı, ne oynadığının hiç önemi yok. Ancak ikinci yarı sahada yoktu demiştik. Doğruları yazınca bazıları güceniyor. Ama bilmiyorlar ki biz Altay’ın başarısını herkesten daha çok istiyoruz. Orta alanın yok, üretkenlik sıkıntısı yaşıyorsun. Maç 3-3 berabere duruma geldikten sonra bile, gol arayacağına rakip baskı yapıyor. Bugsaş gibi bir takımı yenemeyip büyük bir avantaj kaçırıyorsun. Peki çözüm nedir? Cüneyt Hoca eksikleri tespit edip, çözümünü de sağlar. Yalnız bu haftaki rakibi Hacettepe, ligin en zor takımlarından biri olduğunu söylemek boynumuzun borcu.

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Son maçlara baktığımızda, Altay’ın futboldan uzaklaştığı görülüyor. Öyle ki, Bugsaşspor karşısında 3-1 öne geçtikten sonra skorun bir anda 3-3’e gelmesi, kesinlikle Altay’a yakışmadı. Bu maçta kaybedilen 2 puanı, inşallah lig sonunda aramaz Altay. Oysa mevcut kadronun inanç, birlik ve beraberlik doğrultusunda başarılı olmaması mümkün değil. Umarım gerekli dersler çıkarılır ve Altay yine başarılı sonuçlara imza atarak yoluna devam eder.

Mehmet Demirtaş: Altay güçlü ve zengin kadrosuna rağmen son haftalarda oyun anlamında başarı grafiğini bir türlü bir tık üste çıkaramadı. Gerek Cüneyt Hoca’nın oyuncu tercihlerinin yanlışlığı, gerek yakından takip ettiğimiz oyuncuların performanslarındaki düşüşler ve sakatlıklar Altay’ın bugünkü geldiği noktayı gözler önüne seriyor. Kısaca Altay’da bir şeylerin yolunda gitmediği ortada. Bizlerin izlemek istediği Altay bu değil. Buğsaşspor beraberliği tam bir fiyasko. Umut ediyorum Cüneyt Hoca artık gereken dersleri çıkartıp müdahalesini yapar. Kaybedilen 1 puanın bile önemli olduğu bu ligde geç kalınmadan gerekli tedbirler alınmalı.